Боги пляжного сезону: кращі фотографії того, як хтось провів літо

Поки краще підтвердження будь-якого гарного свята є чудовими фотографіями. Тому багато намагаються спеціально підготуватися до пляжного сезону, щоб виглядати приголомшливо на тлі морських хвиль, білого піску і екзотичних пальмових дерев. На пляжі не здавалося б доглядати за тим, що вони схожі на пляжі. Іноді об'єктиви камер керують захопленням такого, що потім просто неможливо спати спокійно! Як кажуть, є щось пам'ятати - нічого не сказати онуків.

Це чудовий вибір кращих фото сезону попереднього пляжу. Ви все ще хвилюєтеся, що ви не зносите купальник? Тоді візьміть швидкий погляд на ці фотографії, і ви побачите, що ви все ще дрібно з фотогенністю. Закупівля: Перегляд цих фотографій може призвести до тривалого вибуху сміху. Ось ми йдемо!

Я сказав вам, що не пити воду, ви будете козати!

Хто сказав що-небудь про слабкий секс?

Антигравітність: Що залишилося позаду.

Цей боний каркас тільки зіпсує!

Бог не буде бачити тут.

Фотогенність це не так.

р.

Рівень піщаника 80.

У мене є тільки 80 кг ваги, все інше чарівність, харизма і досвід!

Венера, народився з піни моря, ви?

Коли термін життя завершиться. . й

І подряпини, будь ласка!

Бо я Бетмен. .

Малібу рятувальників.

Я вода, я вода. .

Закони фізики не мають повноважень над ним.

р.

Попередження: Небезпека знизу виявлена!

Всі віки покірні грати.

Не мій вини, вона прийшла.

3 м над рівнем моря.

Розслабтеся, візьміть його легко!

Я сподіваюся, що ці фотографії допомогли вам запам'ятати літо. Вже розпочати підготовку морально для нового пляжного сезону, тому що для того, щоб ви чекали більше і не такі видовища! Забудьте про комплекси один раз і для всіх, інші взагалі не хвилюються.

Поділіться цими фотографіями з друзями - дайте їм дозу позитиву!

за допомогою igenno ru