490
Заспокійливий до буріння: це те, що 5 хвилин заспокоїти може бути. О, діти!
Кожна мама знає правило: якщо ваша дитина спокійна і не зробила ніяких звуків протягом декількох хвилин, чекайте неприємності! Найімовірніше, ваша дитина зараз в Голосах творчості створює ще один шедевр. Крім того, навіть Ван Гог сам заздрить ці митці: в їх арсеналі і борошні, і маркери, і бруд, і фарби, і земля, і все, що тільки вписується рука (і не тільки) падає. Як кажуть, я бачу мету, я не бачу перешкод! Тим не менш, не поспішайте скуштувати дітей для цих невинних антіків - так вони дізнаються світ, крок за кроком, відверті відверта.
В той час як батьки цих ангелів відновлюють від розваг своїх дітей, я підготував вам ще одну партію фотографій про те, що 5 хвилин миру і тихого можуть насправді виглядати. Повідомляємо, що несподіваний сюрприз чекає вас в наступному номері.
Хьюстон, що ви бачите?
Мама, всі ці журнали недорогі читання!
Він болить землю тут, потрібно додати м'яку. . й
463389
Я гона, щоб ви були деякі млинці прямо зараз!
Новий ноутбук покоління: поліпшена версія.
Приходьте, ми знаємо її, ми в кутку. . й
The Shawshank насправді дивився як це.
Я дизайнера, я можу побачити, що немає нічого синього!
Ми вирішили ремонтувати. . й
Ви замовляєте арт-клас?
Ви сказали грязьові ванни були добре!
Жителі 80-го рівня: інноваційні методи підвищення врожайності.
Чому татуювання в моді ці дні. . й
р.
Тепер вони дізнаються на кордоні!
Тепер ви знаєте, що фраза “спокійний до буріння” дійсно означає? Проте, діти можуть пробачити все, тому що вони не роблять це зло, але з великої любові. Невинність і ніжність!
Що ваша дитина робить, коли ви шукаєте ці фотографії?
за допомогою igenno ru
В той час як батьки цих ангелів відновлюють від розваг своїх дітей, я підготував вам ще одну партію фотографій про те, що 5 хвилин миру і тихого можуть насправді виглядати. Повідомляємо, що несподіваний сюрприз чекає вас в наступному номері.
Хьюстон, що ви бачите?
Мама, всі ці журнали недорогі читання!
Він болить землю тут, потрібно додати м'яку. . й
463389
Я гона, щоб ви були деякі млинці прямо зараз!
Новий ноутбук покоління: поліпшена версія.
Приходьте, ми знаємо її, ми в кутку. . й
The Shawshank насправді дивився як це.
Я дизайнера, я можу побачити, що немає нічого синього!
Ми вирішили ремонтувати. . й
Ви замовляєте арт-клас?
Ви сказали грязьові ванни були добре!
Жителі 80-го рівня: інноваційні методи підвищення врожайності.
Чому татуювання в моді ці дні. . й
р.
Тепер вони дізнаються на кордоні!
Тепер ви знаєте, що фраза “спокійний до буріння” дійсно означає? Проте, діти можуть пробачити все, тому що вони не роблять це зло, але з великої любові. Невинність і ніжність!
Що ваша дитина робить, коли ви шукаєте ці фотографії?
за допомогою igenno ru
15 найбільш незвичайних декларацій любові Автори мають велике почуття гумору!
Ви думаєте, що ви знаєте про тварин? Ви обов'язково побачите ці 10 копій вперше!