695
15 пам'яток і їх реальні оточення! Для того, щоб сказати, що я розчарував нічого. . й
Ні один заперечить, що Париж є для середнього туризму, перш за все, Ейфелева вежа або Ара де Тріомффе, Сполучені Штати Америки є Статутом ліберти, Велика Британія є Великий Бен, Єгипет є, по і великі, пов'язані з пірамідами, і Індія з Маузолум-моск Taj Mahal. Завдяки вмілій роботі фотографів, PR працівників та інших працівників туристичного бізнесу, ці символи глибоко вкорінені в наших розумах. Питання: чому немає такої краси в нашій країні? І вони насправді не? Здається добре, де ми не. Але буває, що найближчим часом ми приїжджаємо в країну наших снів і, нарешті, отримаєте до улюбленого атракціону, наші очікування раптово знебарвлені. Ми стикалися з жорстокою реальністю. Але на фото він виглядав набагато більш величним і помпезним. Сьогодні команда запрошує Вас подивитися на відомі місця з абсолютно незвичайного кута.
Це 15 знаменитих визначних пам'яток, що фотографуються на фоні їх реального оточення. Коли я побачила пам'ятник Малій Русі Хань Крістіану Андерсену в Копенгагені, щоб сказати, що я був розчарований, щоб сказати нічого. Я завжди вважаю, що Taj Mahal є чудовим місцем східної архітектури. Але це те, що дійсно оточує цю красу. Будь-ласка, подивіться на себе!
1,1 км Піраміди Giza, Каїр
р.
Фото: 500пкс
Фото: Вікімедіа
2. Бренденбург Ворота, Берлін
р.
Фото: Імгур
3. У Stonehenge, Wiltshire County
Фото: Flickr
Фото: E-Architect
4. Sagrada Familia, Барселона
Фото: Борд-Панда
р.
5. Умань Mount Rushmore, Південна Дакота
6. Жнівень Ніагара Фолс Сепарування США Стан Нью-Йорка з Канади провінції Онтаріо
7. Голлівуд, Лос-Анджелес
8. Тадж Махал, Агра
24732.
9. Навігація "Мона Ліза", Париж
Фото: TravelJapanBlog
10. Акрополіс, Афіни
Габаритний зображення
11. Forbidden City, Пекін
547386
Фото: Панораміо
12. Санторіні, Егейське море
Фото: Паув Журнал
13. Центральний парк, Нью-Йорк
14. The Little Mermaid, Копенгаген
Фото: Шпалери Вікі
Фото: Прохолодний тато Про нас
15.00 р. Arc de Triomphe, Париж
Ілюзії про величність монументальних будівель, проте це духовна спадщина різних народів не втратила значення. Я впевнений, що вони будуть зацікавлені бачити речі з іншої сторони.
за допомогою igenno ru
Це 15 знаменитих визначних пам'яток, що фотографуються на фоні їх реального оточення. Коли я побачила пам'ятник Малій Русі Хань Крістіану Андерсену в Копенгагені, щоб сказати, що я був розчарований, щоб сказати нічого. Я завжди вважаю, що Taj Mahal є чудовим місцем східної архітектури. Але це те, що дійсно оточує цю красу. Будь-ласка, подивіться на себе!
1,1 км Піраміди Giza, Каїр
р.
Фото: Вікімедіа
2. Бренденбург Ворота, Берлін
р.
3. У Stonehenge, Wiltshire County
Фото: E-Architect
4. Sagrada Familia, Барселона
р.
5. Умань Mount Rushmore, Південна Дакота
6. Жнівень Ніагара Фолс Сепарування США Стан Нью-Йорка з Канади провінції Онтаріо
7. Голлівуд, Лос-Анджелес
8. Тадж Махал, Агра
24732.
9. Навігація "Мона Ліза", Париж
Фото: TravelJapanBlog
10. Акрополіс, Афіни
Габаритний зображення
11. Forbidden City, Пекін
547386
Фото: Панораміо
12. Санторіні, Егейське море
Фото: Паув Журнал
13. Центральний парк, Нью-Йорк
14. The Little Mermaid, Копенгаген
Фото: Шпалери Вікі
Фото: Прохолодний тато Про нас
15.00 р. Arc de Triomphe, Париж
Ілюзії про величність монументальних будівель, проте це духовна спадщина різних народів не втратила значення. Я впевнений, що вони будуть зацікавлені бачити речі з іншої сторони.
за допомогою igenno ru
30 оригінальних лавок, які ви не хочете отримати. Який дизайн!
На перший погляд це звичайний село, але ви будете дивуватися, коли ви дізнаєтесь, що це про. . й