15 пам'яток і їх реальні оточення! Для того, щоб сказати, що я розчарував нічого. . й

Ні один заперечить, що Париж є для середнього туризму, перш за все, Ейфелева вежа або Ара де Тріомффе, Сполучені Штати Америки є Статутом ліберти, Велика Британія є Великий Бен, Єгипет є, по і великі, пов'язані з пірамідами, і Індія з Маузолум-моск Taj Mahal. Завдяки вмілій роботі фотографів, PR працівників та інших працівників туристичного бізнесу, ці символи глибоко вкорінені в наших розумах. Питання: чому немає такої краси в нашій країні? І вони насправді не? Здається добре, де ми не. Але буває, що найближчим часом ми приїжджаємо в країну наших снів і, нарешті, отримаєте до улюбленого атракціону, наші очікування раптово знебарвлені. Ми стикалися з жорстокою реальністю. Але на фото він виглядав набагато більш величним і помпезним. Сьогодні команда запрошує Вас подивитися на відомі місця з абсолютно незвичайного кута.

Це 15 знаменитих визначних пам'яток, що фотографуються на фоні їх реального оточення. Коли я побачила пам'ятник Малій Русі Хань Крістіану Андерсену в Копенгагені, щоб сказати, що я був розчарований, щоб сказати нічого. Я завжди вважаю, що Taj Mahal є чудовим місцем східної архітектури. Але це те, що дійсно оточує цю красу. Будь-ласка, подивіться на себе!

1,1 км Піраміди Giza, Каїр

р.

Фото: 500пкс

Фото: Вікімедіа

2. Бренденбург Ворота, Берлін

р.

Фото: Імгур

3. У Stonehenge, Wiltshire County

Фото: Flickr

Фото: E-Architect

4. Sagrada Familia, Барселона

Фото: Борд-Панда

р.

5. Умань Mount Rushmore, Південна Дакота

6. Жнівень Ніагара Фолс Сепарування США Стан Нью-Йорка з Канади провінції Онтаріо

7. Голлівуд, Лос-Анджелес

8. Тадж Махал, Агра

24732.

9. Навігація "Мона Ліза", Париж

Фото: TravelJapanBlog

10. Акрополіс, Афіни

Габаритний зображення

11. Forbidden City, Пекін

547386

Фото: Панораміо

12. Санторіні, Егейське море

Фото: Паув Журнал

13. Центральний парк, Нью-Йорк

14. The Little Mermaid, Копенгаген

Фото: Шпалери Вікі

Фото: Прохолодний тато Про нас

15.00 р. Arc de Triomphe, Париж

Ілюзії про величність монументальних будівель, проте це духовна спадщина різних народів не втратила значення. Я впевнений, що вони будуть зацікавлені бачити речі з іншої сторони.

за допомогою igenno ru