Ні один заперечить, що Париж є для середнього туризму, перш за все, Ейфелева вежа або Ара де Тріомффе, Сполучені Штати Америки є Статутом ліберти, Велика Британія є Великий Бен, Єгипет є, по і великі, пов'язані з пірамідами, і Індія з Маузолум-моск Taj Mahal. Завдяки вмілій роботі фотографів, PR працівників та інших працівників туристичного бізнесу, ці символи глибоко вкорінені в наших розумах. Питання: чому немає такої краси в нашій країні? І вони насправді не? Здається добре, де ми не. Але буває, що найближчим часом ми приїжджаємо в країну наших снів і, нарешті, отримаєте до улюбленого атракціону, наші очікування раптово знебарвлені. Ми стикалися з жорстокою реальністю. Але на фото він виглядав набагато більш величним і помпезним. Сьогодні команда запрошує Вас подивитися на відомі місця з абсолютно незвичайного кута.
Це 15 знаменитих визначних пам'яток, що фотографуються на фоні їх реального оточення. Коли я побачила пам'ятник Малій Русі Хань Крістіану Андерсену в Копенгагені, щоб сказати, що я був розчарований, щоб сказати нічого. Я завжди вважаю, що Taj Mahal є чудовим місцем східної архітектури. Але це те, що дійсно оточує цю красу. Будь-ласка, подивіться на себе!
1,1 км Піраміди Giza, Каїр
р.
Фото: 500пкс
Фото: Вікімедіа
2. Бренденбург Ворота, Берлін

р.
Фото: Імгур
3. У Stonehenge, Wiltshire County
Фото: Flickr
Фото: E-Architect
4. Sagrada Familia, Барселона
Фото: Борд-Панда

р.
5. Умань Mount Rushmore, Південна Дакота
6. Жнівень Ніагара Фолс Сепарування США Стан Нью-Йорка з Канади провінції Онтаріо
7. Голлівуд, Лос-Анджелес
8. Тадж Махал, Агра24732.
9. Навігація "Мона Ліза", Париж
Фото: TravelJapanBlog
10. Акрополіс, Афіни
Габаритний зображення
11. Forbidden City, Пекін547386
Фото: Панораміо
12. Санторіні, Егейське море
Фото: Паув Журнал
13. Центральний парк, Нью-Йорк
14. The Little Mermaid, Копенгаген
Фото: Шпалери Вікі
Фото: Прохолодний тато Про нас
15.00 р. Arc de Triomphe, Париж
Ілюзії про величність монументальних будівель, проте це духовна спадщина різних народів не втратила значення. Я впевнений, що вони будуть зацікавлені бачити речі з іншої сторони.
за допомогою igenno ru