Цей розкішний балетний виробництво в світовому хіті красива до неможливості! Я не маю слів!

Якщо ім'я Serey Polunin не означає, що ви, я пообіцяю вас, з сьогоднішнього дня, ця фраза не буде літати з вашого розуму на другий. Особливий інтерес до 25-річного українського танцюриста, який також називають «дівчинкою» світового балету, виріс, коли Сергій став солістом однієї з кращих балетних компаній світу в лондонському Королівському ковентарському театрі – і раптово захопив Лондон для Москви.

У цьому відео ви побачите танець Полуніна, вказаний до відомого хіта Irish musician Andrew Hozier-Byrne, відомий під псевдонімом Hozier. Музичне відео знято відомого фотографа Давида Лахапель. Все поєднує в собі: пластичність, естетичність, динаміка, дика енергія, живі лінії, старі класика і сучасність. За допомогою мови тіла танцюрист прекрасно передає настрій композиції. Якщо раніше ви не були захоплені балету, сьогодні ваша ідея цієї арт-форми буде виходити за межі звичного. Це ідеальне рішення!

Моя щелепа просто повернулася! Що це хлопець робить його тіло просто неприпустимо. Більше танцю! Ваші друзі повинні побачити його своїми очима – поділитися відео з ними!

www.youtube.com/watch?v=c-tW0CkvdDI