Цей сліпий танцюрист довів всіх, які ви не повинні бачити танцювати. Знімна продуктивність!

Відповідні будинки, сліпий танець і музика, яка повністю відрізняється від стандартів сучасного шоу-бізнесу. Ні, це не фантастика, це нова робота талановитого музиканта Tiger Gandi під назвою «Посумок aloud».

За словами автора проекту Артема Шагінян (ака Тигр Ганді), він довго захопив ідею створення цього відео і ... шукаючи спосіб поділитися своїми думками голосно. За допомогою аудіовізуальних інструментів Ганді майстерно ілюстровано, як парі трансформуються в норму, а неможливе стає реальністю. Його робота вражає, надихаючи і змушує нас перекинути всі стереотипи, щоб насолоджуватися складом.

Робота Артема Шагіняна – це повідомлення про прогресивну людину, яка є безкоштовним від собачої та стереотипів. За словами автора, його робота є для тих, хто бачить світ у всіх його свіжості та оригінальності, які щодня пережили своє життя. Хто любить експериментувати і дивиться на чудеса світу з дивовижною і радою. Це ідея, яку я хотів передати через музику, танець і відео в моєму відео. й

Я не знаю про вас, але я обов'язково додаю «Такеда» до мого списку відтворення. І ти, ознайомлюся, поділився «Посумок Aloud» зі своїми друзями, я впевнений, що це сподобається!

Слідкуйте за Tiger Gandi на соцмережах:
facebook.com/tiger.gandi
vk.com/tiger.gandi

Офіційний сайт: tigergandi.com

www.youtube.com/watch? v=yPwUQZ0JNMg