Ця історія стала жінкою Емілі, коли вона пішла до урядового відділу, щоб оновити її водійську ліцензію. Про свою професію, але жінка вагалася, не знаючи чого відповісти.
«Чи є робота?» наполягає працівнику. "Справді я роблю, я мати," Емілі відповів. "Чи не така професія, - сказала жінка. «Я скажу вам господиню. й
Після цього інциденту Емілі пішов з неприємним залишком, але незабаром вона забули про те, що сталося і, ймовірно, не пам'яталось, якщо після деякого часу щось схоже, що це не сталося.
Фото: Flickr
Анімі довелося відвідати офіс знову.
Жінка в вікні, швидше за все, кар'єр - ефектний, впевнений в собі. Зрозуміло, що висока позиція дуже важлива для неї.
«Ваша професія? Вона попросила в неприємний тон. Я не знаю, що це сталося, але слово вийшло: «Я дослідник Інституту розвитку дитини і відносин з людьми. й
Вона lingered на даний момент, намагаючись розібратися, як вписувати ім'я в невелике поле форми. Тоді держслужбовець запитав, «Опити мене, що саме ви робите в цьому інституті? й
Я був переповнений визначенням, і без нього, я відповів, "Я роблю довгострокові дослідження (що мама не) в лабораторії і на практиці. Зараз я працюю над отриманням професора (звичайно, як професійного сімейного менеджера) і вже отримав 4 відмінності (всі чотири дочок). Це дуже затребувана робота, іноді я повинен працювати 14 годин на добу або більше (актуально, я повинен бути оповіщення 24 години на добу). Ця робота є більш серйозною, ніж будь-який інший, але платіж тут доречний, але це не гроші, але щось набагато більш вагове.

доб.
Фото: Flickr
«Поглибше поважати в очах жінки. В кінці вона навіть ходила до дверей.
На шляху назад я був наповнений гордістю у своїй новій гламурній кар'єрі. В домашніх умовах мої помічники чекали мене - 13, 7 і 3 роки. Наш тестовий предмет у програмі розвитку дитини є найсолодшим 6-місячним малюком у світі, намагаючись співати деякі пісні.
Я відчув великий, тому що я зумів збити бюрократію. А тепер на папері, я хтось більш важливий, ніж просто домогосподарка.
Мати, яка чудова робота!
А потім бабуся повинні бути перейменовані на старших дослідників в Інституті розвитку дитини і міжлюдських відносин. Моя тітка – науковий співробітник.
Поділіться цим неймовірним оповіданням про мужчину та важливість батьківства з друзями!
за допомогою igenno ru