Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Ця історія стала жінкою Емілі, коли вона пішла до урядового відділу, щоб оновити її водійську ліцензію. Про свою професію, але жінка вагалася, не знаючи чого відповісти.

«Чи є робота?» наполягає працівнику. "Справді я роблю, я мати," Емілі відповів. "Чи не така професія, - сказала жінка. «Я скажу вам господиню. й

Після цього інциденту Емілі пішов з неприємним залишком, але незабаром вона забули про те, що сталося і, ймовірно, не пам'яталось, якщо після деякого часу щось схоже, що це не сталося.

Фото: Flickr

Анімі довелося відвідати офіс знову.

Жінка в вікні, швидше за все, кар'єр - ефектний, впевнений в собі. Зрозуміло, що висока позиція дуже важлива для неї.

«Ваша професія? Вона попросила в неприємний тон. Я не знаю, що це сталося, але слово вийшло: «Я дослідник Інституту розвитку дитини і відносин з людьми. й

Вона lingered на даний момент, намагаючись розібратися, як вписувати ім'я в невелике поле форми. Тоді держслужбовець запитав, «Опити мене, що саме ви робите в цьому інституті? й

Я був переповнений визначенням, і без нього, я відповів, "Я роблю довгострокові дослідження (що мама не) в лабораторії і на практиці. Зараз я працюю над отриманням професора (звичайно, як професійного сімейного менеджера) і вже отримав 4 відмінності (всі чотири дочок). Це дуже затребувана робота, іноді я повинен працювати 14 годин на добу або більше (актуально, я повинен бути оповіщення 24 години на добу). Ця робота є більш серйозною, ніж будь-який інший, але платіж тут доречний, але це не гроші, але щось набагато більш вагове.

доб.

Фото: Flickr

«Поглибше поважати в очах жінки. В кінці вона навіть ходила до дверей.

На шляху назад я був наповнений гордістю у своїй новій гламурній кар'єрі. В домашніх умовах мої помічники чекали мене - 13, 7 і 3 роки. Наш тестовий предмет у програмі розвитку дитини є найсолодшим 6-місячним малюком у світі, намагаючись співати деякі пісні.

Я відчув великий, тому що я зумів збити бюрократію. А тепер на папері, я хтось більш важливий, ніж просто домогосподарка.

Мати, яка чудова робота!

А потім бабуся повинні бути перейменовані на старших дослідників в Інституті розвитку дитини і міжлюдських відносин. Моя тітка – науковий співробітник.

Поділіться цим неймовірним оповіданням про мужчину та важливість батьківства з друзями!

за допомогою igenno ru