Її ф'янке став захватом на весілля. Замість того, щоб допомогти йому, наречена зробила щось несподіване.

Що ви знаєте про весільні традиції в Індії? Напевно тільки те, що ви колись встигли бачити в солодких індійських мелодрами з неймовірно напруженим сюжетом. Але що сталося з цими молодятами під час весілля не можна писати в будь-якому сценарії, навіть найсерйозніший індійський фільм.

Перш за все, ця акція була як весілля в кращих індійських традиціях, де серця 25-річного Югал-Кешоря і 23-річної Індіра були об'єднані.

Її ф'янке став захватом на весілля. Замість того, щоб допомогти йому, наречена зробила щось несподіване.

Але традиційне індійське весілля називається Вар Мала не слідувати за звичним сценарієм. Як тільки наречена почала одягатися гірлянда наречену, він раптом почав шейкувати - він впав на підлогу в нападі епілепсії.

Наречена була не тільки відлякута, але й сердитися, як сім'я наречених здавала важливу інформацію про здоров'я сина від неї. У привіті гніва Indira сказав, що прямо тут і прямо зараз вона буде приєднатися до неї з гість свята - Harpal Singh. Слова нареченого приголомшені всім присутнім. Як ми навчилися пізніше, Харпал виявився братом сестри.

Сінгх, одягаючи шкіряну куртку і джинси, повністю плутався. Після того, як він сказав, що він буде щасливо маррі Indira. Церемонія продовжується, але тільки з новим ф'янцем.

До лікарні зайшли кишень, Коли він нарешті прийшов до своїх почуттів, він дізнався про те, що його ф'янце не чекав довго і одружився ще. Гріф-ф'янце попросила Індіра переглянути її рішення, але справа зроблено, і дівчина відмовилася змінити все. По відношенню до хлопчика були повністю непідконтрольними. Церемонія на весілля, як можна здогадатися, закінчилася бджолиними стравами і з використанням столових приладів як зброї. Але нічого не може вплинути на тверде рішення украденої індири.

За даними місцевого поліцейського лейтенанта, як сім'ї з часом вдалося вирішити це досить складне питання.

Чи є це незворотний акт або свідомий вибір? Хто знає? Але що історія нагадувала мене про хорошу американську серію серіалів Як я тримую маму. Життя непередбачувана і ви ніколи не знаєте, що очікувати від неї. Вона завжди готує вас всілякими сюрпризами. Варто відзначити, що вони не завжди приємні. Поділіться з друзями та друзями.

www.indiatimes.com/news/india/groom-was-sick-so-thebride-married-a-guest-at-her-wedding-in-a-fit-of-rage-230329.html