Який цей вчитель не забуває, студенти ніколи не забудуть. Неймовірний урок життя. й

Викладач викладав курс філософії. Він вирішив продемонструвати експеримент, тому він взяв деякі речі з ним на аудиторію: велику баночку огірків і три закриті коробки.

Коли лекція почалася, він відкрив перше поле без слів і вивів кульки гольфу. Після того, як викладач заповнив баночку з ними і попросив студентів, якщо він був повним, до якого він отримав підтверджену відповідь.

Потім він відкрив другий ящик, з якого він витягував дрібні камені. Професор кладуть їх в баночку до гольфу кульки, розтушують контейнер так, щоб камені рівномірно проникли всередину і заповнили проміжки між кульками. Питання було знову піднято до того, чи був банк, до якого відповідь знову була в підтвердженні.

Час для третьої коробки, що містить пісок. Учитель поклав його в баночку між гольф кульками і невеликими гальками. І третій раз запитав, якщо банк був повним, і знову він отримав однакову відповідь.

Фото: Flickr

Після цього учитель взяв два банки пива з-під столу і по одному заливають їх вміст в існуючу ємність. У класі був сміх.

"Нов, - сказав професор, "Я хочу, щоб ви уявились, що цей банк є вашим життям." Гольф-балки є найважливішими з питань: сім'ї, дітей, здоров'я, друзів. Це важливі аспекти життя – якщо тільки вони будуть вважатися повними. Але є інші речі, які можуть заповнювати життя, що символізують дрібні гальки. Це автомобіль, будинок, робота, хобі. Пісок - це всі види дрібних речей, які існують в житті кожного.

Але головне, що якщо ви кладете пісок в банку спочатку, немає приміщення для каменів або гольфу кульок. Це означає, що якщо ви замовляєте свій час і енергію в маленькі речі, немає місця в житті для будь-якого більш важливого. Ви завжди повинні думати про гольф кулі першим. Звертаємо вашу увагу на те, що ваше щастя залежить – витрачаємо час з людьми, які ви піклуєтеся про здоров’я. Тоді ви ще встигнете мити автомобіль або дивитися футбол. Визначте правильно, адже все інше просто пісок, вона знайде своє місце.

р.

Фото: Flickr

Один студент підняв свою руку і запитав, що пиво символізував. Щоб учитель відповів, що незалежно від того, як може бути зайнятий і важко життя, завжди є кімната для пари банок пива з друзями.

Цей професор навчив учнів старшого уроку, розказавши інструктивну історію, яку слідував експеримент. Студенти були захоплені. Тепер вони ніколи не плутають важливе з вторинною. Поділіться цією неймовірною лекцією з друзями.

за допомогою igenno ru