576
Коли не затримувати сльози і емоції... 17 неймовірно торкнувшись фотографії наречених і їхніх батьків
Вона мріяла про цей день До тих пір, поки вона не може пам'ятати, вона завжди мріяла про стоячи поруч з цією білою сукню, як і принцеса. І цей день прийшов... Вона ходить в руки з іншим з найважливіших чоловіків в її житті - її батько - вниз весільний танець. Слова не може передати бурю почуттів, що виникає в душі батька. Сьогодні він здивує кохану дочку. На щастя, він жив в цей день і може щиро радіти долі своєї дівчини. Це 17 весільних знімків наречених і їхніх батьків, які передають своїм самим тонким почуттям. Вони не залишають байдужим нікого... Ви подивитеся на це, і ваша душа щаслива.
Р
Фото: Juliea Whitlock
, Україна
Фото: FerJuaristi
Ми кричуємо. й
Фото: Джеффрі та Юлії Дерева
І емоції. .
Фотоальбоми студії
Весільний танець з дочкою.
Фото: StyleMePretty
Фото: Маленький Орг Фото
Фото: Пінтерест
Фото: Меган Гачок
Фото: S6 Фотографія
Мій тато найкращий у світі!
р.
Фото: Норвезька Весільна Блог
Фото: Helmut Lang
Нативна кров. . й
Фото: Марина Дмитрієва
Фото: Весільні Муси
Фото: Єремія та Рахель
Фото: Jason і Gina
Ці люди все ще світяться з щастям! Я хочу посміхатися, бо у них є найяскравіші спогади. Покажіть ці чуттєві постріли для ваших друзів. й
за допомогою igenno ru
Р
Фото: Juliea Whitlock
, Україна
Фото: FerJuaristi
Ми кричуємо. й
І емоції. .
Фотоальбоми студії
Весільний танець з дочкою.
Фото: StyleMePretty
Фото: Маленький Орг Фото
Фото: Меган Гачок
Фото: S6 Фотографія
Мій тато найкращий у світі!
р.
Фото: Норвезька Весільна Блог
Фото: Helmut Lang
Нативна кров. . й
Фото: Марина Дмитрієва
Фото: Весільні Муси
Фото: Єремія та Рахель
Фото: Jason і Gina
Ці люди все ще світяться з щастям! Я хочу посміхатися, бо у них є найяскравіші спогади. Покажіть ці чуттєві постріли для ваших друзів. й
за допомогою igenno ru
Цей тест займе лише хвилину, але це може бути корисним протягом багатьох років, щоб прийти!
Це мудре і шламове слово Михайла Жванецького зробить вас переосмисленням свого життя. . й