1194
Вони дійсно існують! 15 людей, які люблять героїв мультфільму, як два краплі води.
Не знаю, де аніматори отримують свої ідеї. Звісно, перш за все, щоб створити ще один шедевр допомагає насильну фантазію і нестандартну фантазію. Але що якщо герої відомих мультфільмів дійсно мають свої прототипи в реальному житті? Це важко вірити, але є люди, які виглядають як персонажі Griffins, Сімпсони і навіть Smurfs.
Я знайшов людей, які є точним копіюванням відомих анімаційних фільмів. Яка реакція цих людей при виявленні? Ймовірно, вони були трохи шоковані цією схожістю і різким підйомом полум'я. Шукайте себе!
Прекрасний Boo від Monsters Corporation.
, Україна
Бабусі з відомих мультфільмів про маленьку жовту птаху Твіті з серії «Лоневидні туни».
Push Russell з мультфільму «Up» від Pixar.
І ось його друг на повітряній війні, Карл Фрадриксен.
Ерік Феодора Карман Південного Парку просто припинив на попередньому зупинці.
Smurfs насправді існують. По суті, вони дуже популярні.
героїв Сімпсонів можна знайти весь час. Тут є Ned Flanders у всій своїй славі.
Пан Печи з однойменного американського мультфільму в реальному житті.
Це те, що вони звернули цей епізодичний характер від Сімпсонів.
Linda Belcher від Американський sitcom Боб Diner сама.
Символи Гріфіну звучать в кожному кроці. Ви визнаєте Консуела?
Meg Griffin, це те, що ви?
І це школа віньєта реального Петра Griffin.
Dasha-traveler живе не тільки в мультфільмі.
р.
Лінгуніні з анімаційного фільму «Ратойл» в реальному житті, ймовірно, боїться щурів.
І хороший бонус. Не просто люди, які стали копії ваших улюблених персонажів мультфільму. . й
Як вам подобається репутація? Ці люди стали відомими, іноді не знаючи його. Я не хочу бути схожим на когось з гріфінів або Сімпсонів. Ви зацікавили, що вам подобається? Не забудьте поділитися з ними статтю.
за допомогою igenno ru
Я знайшов людей, які є точним копіюванням відомих анімаційних фільмів. Яка реакція цих людей при виявленні? Ймовірно, вони були трохи шоковані цією схожістю і різким підйомом полум'я. Шукайте себе!
Прекрасний Boo від Monsters Corporation.
, Україна
Бабусі з відомих мультфільмів про маленьку жовту птаху Твіті з серії «Лоневидні туни».
Push Russell з мультфільму «Up» від Pixar.
І ось його друг на повітряній війні, Карл Фрадриксен.
Ерік Феодора Карман Південного Парку просто припинив на попередньому зупинці.
Smurfs насправді існують. По суті, вони дуже популярні.
героїв Сімпсонів можна знайти весь час. Тут є Ned Flanders у всій своїй славі.
Пан Печи з однойменного американського мультфільму в реальному житті.
Це те, що вони звернули цей епізодичний характер від Сімпсонів.
Linda Belcher від Американський sitcom Боб Diner сама.
Символи Гріфіну звучать в кожному кроці. Ви визнаєте Консуела?
Meg Griffin, це те, що ви?
І це школа віньєта реального Петра Griffin.
Dasha-traveler живе не тільки в мультфільмі.
р.
Лінгуніні з анімаційного фільму «Ратойл» в реальному житті, ймовірно, боїться щурів.
І хороший бонус. Не просто люди, які стали копії ваших улюблених персонажів мультфільму. . й
Як вам подобається репутація? Ці люди стали відомими, іноді не знаючи його. Я не хочу бути схожим на когось з гріфінів або Сімпсонів. Ви зацікавили, що вам подобається? Не забудьте поділитися з ними статтю.
за допомогою igenno ru
Цей хлопець почав ізолювати жирну дівчину. Що відбулося в наступному важко передбачити. . й
20 Котів, які думають собаки, є подушки І дайте світ очікування. й