575
Не один жив тут з 1956 року. Але коли цей хлопець переїхала тут, він просто дивився!
Я не знаю про вас, але я божевільний про рожеві і старовинні речі! Так, коли я побачила цю шикарну кухню, я відразу впала в неї. За словами власника, цей будинок був побудований в 1956 році, але ніхто не жив в ньому до 2010 року. Багато речей в будинку, в тому числі побутових приладів, були залишені, як ніхто не використовувався. Вони навіть мають оригінальні інструкції.
«Що можна сказати безсмачні рожеві декори? І, дійсно, сьогодні дизайнери намагаються використовувати цей ловий колір в інтер'єрах мінімум. Але варто відзначити, що речі відрізнялися в 1950-х роках.
По суті, рожеві для людей, які живуть у 1950-х роках, мали глибоке значення.
Справа в тому, що в 1950-ті цей колір був вичавлений модою. Будинки прикрашають свої кухні і санвузли в рожевих тонах.
р.
Після Другої світової війни цей колір став для людей багатьох країн в певній мірі вихід і символ радості і веселощів.
Цей колір оскаржився на мільйони будинків по всьому світу.
Вважалося, що місце жінки знаходиться перед телевізором, на якому зображена наступна мильна опера, або з горщиком і паном на кухні.
Назад потім цей колір нічого не робив з дівчиною чарівною або що завгодно, і практично кожна домогосподарка мріяла про рожеву кухню або ванну кімнату.
На час це була мрія кухня!
Коли ви їдете в цей номер, ви відчуваєте, що ви подорожуєте прямо назад до 1950-х років в машині часу.
р.
Цікаво, що всі ці кухонні прилади працюють.
Ця посудомийна машина і миючий засіб можна забрати вчасно.
Ця кухня обов'язково викликає приємне відчуття ностальгії навіть в наших господинях.
Дивовижна! Я хотів би подивитися на весь інтер'єр будинку. Якщо у ваших друзів також є пристрасть до незвичайних ретро-ляльок, вони будуть дуже цікаві, щоб подивитися на цю старовинну кухню.
www.flickr.com/photos/27212557@N05/sets/72157623429185132/
«Що можна сказати безсмачні рожеві декори? І, дійсно, сьогодні дизайнери намагаються використовувати цей ловий колір в інтер'єрах мінімум. Але варто відзначити, що речі відрізнялися в 1950-х роках.
По суті, рожеві для людей, які живуть у 1950-х роках, мали глибоке значення.
Справа в тому, що в 1950-ті цей колір був вичавлений модою. Будинки прикрашають свої кухні і санвузли в рожевих тонах.
р.
Після Другої світової війни цей колір став для людей багатьох країн в певній мірі вихід і символ радості і веселощів.
Цей колір оскаржився на мільйони будинків по всьому світу.
Вважалося, що місце жінки знаходиться перед телевізором, на якому зображена наступна мильна опера, або з горщиком і паном на кухні.
Назад потім цей колір нічого не робив з дівчиною чарівною або що завгодно, і практично кожна домогосподарка мріяла про рожеву кухню або ванну кімнату.
На час це була мрія кухня!
Коли ви їдете в цей номер, ви відчуваєте, що ви подорожуєте прямо назад до 1950-х років в машині часу.
р.
Цікаво, що всі ці кухонні прилади працюють.
Ця посудомийна машина і миючий засіб можна забрати вчасно.
Ця кухня обов'язково викликає приємне відчуття ностальгії навіть в наших господинях.
Дивовижна! Я хотів би подивитися на весь інтер'єр будинку. Якщо у ваших друзів також є пристрасть до незвичайних ретро-ляльок, вони будуть дуже цікаві, щоб подивитися на цю старовинну кухню.
www.flickr.com/photos/27212557@N05/sets/72157623429185132/
Що б зробити ці дивовижні оголошення є генієм! Мені подобається більше творчості. . й
Вони просто взяли стрижку цих бездомних людей. Результати «before і після» перераховуються!