Що б зробити ці дивовижні оголошення є генієм! Мені подобається більше творчості. . й

Гумор - це те, що у нас є багато речей. З ним ви можете випробувати що-небудь: з посмішки, сумний день стає більш яскравим, і невдач, якщо ви зустрічаєте їх з гумором, більше не здаватися настільки серйозним. Тексти пісень, а це означає: Це страшно думати, що буде відбуватися до людства, якщо кожен припинив поклоніння в миттєвому режимі.

Авторами цих оголошень вирішили підняти людей навколо розміщення таких жартів. Я думаю, що багато з цих шедеврів гумору викликали не тільки посмішку, але і довгий лоп сміх.

Уроки Unicorn. Включає верхова їзда в луки, полірування рогу, різання хвоста. Ми вітаємо гостей з дня народження, зефіру та посмішки в подарунок. Час магії для людей різного віку.

р.

Ви бачите, що оголошення? Напис на аркушах сльози: «Так».

Гей, жінки, отримати номер.

128276

Злий геній шукає жертв, які будуть готові жертвувати їх життя в спробі прийняти світ. Приготувати до роботи 24 години на добу, 7 днів на тиждень психопатичної фашистки практично безкоштовно. Проводиться брудна смерть, костюми та лазерні промені. Так само немає фрейок.

Ви хочете, щоб це восьминоги мали ноги? Напис на аркушах сльози: «Так».

Хто крутий? Ти крутий! Написи на пороги листя: "Я крутий!"

Безкоштовні смуги паперу. З одного боку, будь ласка.

Загубив свою невинність з дівчиною. Написи на погане листя: «Дів п'ять!», «Привіти!», "Чи ж ви людина!", "Вінно!", "Бути!", "Коло!".

р.

Чи можна виростити вуса? Візьміть його безкоштовно.

Знайдено собаку. Собака, порода hound, в 11-30 у вівторок, 20 квітня в куті 14-го і Pine. Про 6 місяців. Коричневий з білими і чорними плямами, хвіст злегка зігнутий. Синій нашийник без напису, дуже доброзичливий, смакує як курка.

Ви можете побачити, що птах. Тому що вони всюди. Написи на аркушах сльози: «Ох Бог, ти правий!»

Габаритний зображення

Ці оголошення різні, ніж ті, які ви бачите щодня. Вони не носять ніяких смислових навантажень, але вони насичені ударною дозою гумору. Сміхайте себе і поділитися своїми друзями!

www.ebaumsworld.com/фотографії/view/84465467/