814
Ці 20 фотографії зроблять вас сміхом. Вбити дозу позитиву.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Вони кажуть, що це успадковано. Як це або ні, наші люди знають, що ви можете сміятися не тільки при перегляді Голлівудської комедії або іншого гуморного шоу. Щодня життя кидає нам ситуації, в яких неможливо не сміятися. І якщо є людина, яка різка на мові, яка може прокоментувати все, що відбувається в точці, ефект посилюється в десять разів.
Ми пропонуємо вам вибір фотографій, які зроблять вас сміятися. Знімки - половина неприємностей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Народне мистецтво не знає меж. Спробуйте дивитися до кінця і не вмирати сміху!
,7 км
193373
(доб. 4)
р.
499 р.
Так, як для вас? У No11 я торкався сміхом. У більшості випадків посмішка не викликає самі фото, але на них написи. І хто має талант, щоб помітити, що так погано. Я заздрю людей з білою заздрістю!
Поділитися з друзями ці смішні фотографії, дати їм заряджати з позитивом на весь день, або навіть тиждень!
за допомогою igenno ru
Ми пропонуємо вам вибір фотографій, які зроблять вас сміятися. Знімки - половина неприємностей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Народне мистецтво не знає меж. Спробуйте дивитися до кінця і не вмирати сміху!
,7 км
193373
(доб. 4)
р.
499 р.
Так, як для вас? У No11 я торкався сміхом. У більшості випадків посмішка не викликає самі фото, але на них написи. І хто має талант, щоб помітити, що так погано. Я заздрю людей з білою заздрістю!
Поділитися з друзями ці смішні фотографії, дати їм заряджати з позитивом на весь день, або навіть тиждень!
за допомогою igenno ru
30 цікавих шедеврів 3D-арту, які розбили лінію між фантазією та реальністю. . й
Якщо ви помітили це в очах вашої дитини, перейдіть до лікаря відразу перед цим