Чи не можна думати про життя підводних вод? Гостям готелю пропонують відпочити з улюбленим напоєм!

Ще раз Я переконаний, що в наш час можна реалізувати навіть найприємніші ідеї та побажання. Так, для любителів підводного світу, поціновувачів відпочинку класу «екстра-люкс», шанувальників екзотики, і просто мрійників, які в один раз поглинають лінію після роботи Юлса Верна, є хороші новини. З 2011 р. вони змогли зробити всі свої секретні побажання. З тих пір, в одному з красивих лагун на острові Фіджі, готель працює під водою. До того ж, вона розташована на глибині всього 15 метрів. Це справжній захоплюючий відпочинок в Царстві Посидона!

До речі, перші тисячі відвідувачів курорту Посидон (це ім'я цього підводного оазису), які не бояться переживати новий рівень відпочинку, очікуваний приємний сюрприз. На двох селеях були захоплені імена: один на березі готелю і другий в нижній частині лагуни. До речі, всі гості цієї підводної дивної замітки, яка знаходиться в готелі, 100% сейф.

р.

Відвідувачі не повинні турбуватися, що їх приватне життя в прозорих капсулах стане громадськістю. Кожен скляний купольний виготовлений з спеціального матеріалу, який діє як «повага» для збереження конфіденційності решти.

Також багато відвідувачів хвилюють питання високого тиску на таку глибину. Також нічого не хвилюватися: система безпеки готелю контролює рівень тиску в усіх номерах, щоб гості не встигли відчути головні болі, характерні для перебування на глибині.

Кожен з 25 номерів готелю обладнаний двоспальним ліжком, вітальнею, бібліотекою та персональним кабінетом з Wi-Fi.

Крім того, у номерах є плазмовий телевізор, CD / DVD програвач, міні-бар з вишуканими напоями, джакузі та SPA душовою кабіною.

6666999р.

Щотижнева вартість такого підводного задоволення в двомісному номері становить близько $ 15,000. З вікон готелю можна спостерігати різноманітні тварини, які заглиблюють глибину води.

, Україна

До речі, гості цього розкішного готелю мають місце, щоб відпочити поза кімнатою. На території курорту можна знайти 6 ресторанів з різними видами кухні, сім барів, кінотеатру, конференц-залу, тенісних кортів і поле для гольфу. Крім того, ті, хто хоче зв'язати вузол, можуть здійснити план прямо на місці: для романтики є навіть каплиця для весілля!

р.

Це дійсно виглядає як реальний підводний човен!

Так, я вже думав про те, де я проведемо наступний відпочинок. Це не просто відпочинок, але справжня підводна поїздка. Jacques-Yves Cousteau буде jealous. Бажаєте відвідати Посидон?

Поділіться цією статтю з друзями. Не знаю, що ви можете розслабитися під водою!

за допомогою igenno ru