381
Ця крихка маленька дівчина вирішила чітко пояснити батькам, як лікувати її матір. Право там!
Говорячи: «Трута сповіщає рот дитини». Іноді в нашому світі діти стикаються з ступеністю і жорстокістю дорослих. Дитина вирішила навчити батька, який лікував матері погано, розум. Ви можете побачити відразу, що вона буде рости матір'ю і дружиною, яка не віддаляє себе образом. Живий розум і яскрава свідомість – це безперечно не втратиться в житті. Якщо всі дорослі думали, як діти, там буде ідилл в нашому світі. Що це маленька дівчина говорить робить навіть дорослі думають. Право там! Чи не вона гарна?
Як я дивився цей відео, я відразу ж помітив, що дитина сидить на передній сидіння і не зносила пояс. Здається, що Пап не тільки порушує його матір... Якщо ми завжди давали нашим дітям голос і, найголовніше, слухали їх, скільки поганих речей ми будемо раді зробити! Як Антон Павлович Чехова сказав: «Добрий чоловік засвоюється навіть перед собакою». Я б парафрасувати його таким чином: «Добра людина засвоюється навіть перед дитиною». Послухайте свій малюк іноді. Може бути, він розповість вам щось корисно. Поділіться цим відео з друзями.
www.youtube.com/watch? v=l1LTf9rP3rM
Як я дивився цей відео, я відразу ж помітив, що дитина сидить на передній сидіння і не зносила пояс. Здається, що Пап не тільки порушує його матір... Якщо ми завжди давали нашим дітям голос і, найголовніше, слухали їх, скільки поганих речей ми будемо раді зробити! Як Антон Павлович Чехова сказав: «Добрий чоловік засвоюється навіть перед собакою». Я б парафрасувати його таким чином: «Добра людина засвоюється навіть перед дитиною». Послухайте свій малюк іноді. Може бути, він розповість вам щось корисно. Поділіться цим відео з друзями.
www.youtube.com/watch? v=l1LTf9rP3rM
Після цих фотографій ви обов'язково будете насолоджуватися весною! Це підвал. . й
Що було знайдено в цій бібліотеці Будди, керуючись науковим світом. Ви не бачите, що кожен день. . й