Його остання пісня, яка розповідає про наслідки страшного захворювання, принесла аудиторію Оскарів до сліз. й

На ніч 22-23 лютого Лос-Анджелес провів урочисту церемонію 87-го Оскара, одну з головних світових анімаційних премій. Як завжди все відбулося на найвищому рівні. Але багато хто погоджується, що, можливо, одна з найбільш доторкнених чисел була перформансом американського співака Тим МакГрей, який засмагла останню пісню, написану американською легендою країни Глен Кемпбелл - "Я не Гонна Міс тебе" - про боротьбу з страшною хворобою Альцгеймера, яка була діагностована співачкою назад в 2011 році. Важко, ненависне задоволення замінили універсальну сумність. Нагадаємо, що Glen Campbell є відомий американський актор, співак і гітарист, який одночасно співпрацював навіть з Френком Сінатра.

Серцева інтерпретація «Я не Гончара тебе» залишила аудиторію у сльозах. Ця пісня стала саундтреком до документального Кембеля Глен: Я буду. Фільм розповідає про гастрономічну екскурсію легендарного співака та гітариста, яка мала залишити стадію через ускладнення, викликані неспішним захворюванням.

Як ви знаєте, хвороба Альцгеймера - це комплексне захворювання, яке на раніше стадіях викликає втрату короткострокової пам'яті, при розвитку захворювання є втрата довгострокової пам'яті.

Якщо ви слухаєте текст цієї трагіальної балади, перед очима є страшна картина, яка зіткнулася з людиною, яка страждає від цього страшного захворювання. Я все ще тут, але я пішов, я не граю гітару або співати мої пісні. Я більше не грає гітару або спів пісень. «Я буду любити останню людину, яку я пам’ятаю». Я буду любити. Ви останню людину, яку я пам'ятаю. А слова, які стали летемотивом пісні, пронизуються: «Я не збираюся пропустити тебе. й

Запаси на хустці і дивитися ніг, присвячену Глену Кемпбеллу і всім тим, хто повинен зіткнутися з тим, що також називається захворюванням старого віку.

Згідно з науковими дослідженнями, що проводяться у 2006 році, глобальна недостатність хвороби Альцгеймера становить 26.6 млн. осіб, а на 2050 р. кількість пацієнтів може квадроциклуватися. На жаль, вчені не знайшли ліків для цього захворювання, оскільки вони не знають точну причину, які викликають її. Сучасні методи терапії тільки полегшують симптоми захворювання. Але дієта і здоровий спосіб життя може зменшити ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера.

Не варто байдужим, дізнатися більше про це захворювання і поділитися цим дотиком з друзями.

www.youtube.com/watch? v=U8TsAh-zYFI