Світ божевільний! Ось як одна фото руйнувала кілька шлюбів на планеті. . й

скандал над кольором цієї дамської сукні, здається, отримав імпульс і викликало багато неприємностей. В менш ніж на добу фото риф-наряддя мука навколо інтернету і викласти всіх своїх користувачів на вухах. А битви навколо цієї проблеми зламали на жарт! Мені здається, що цей аргумент буде важче, ніж класичні: Coca-Cola або Pepsi, Android або Apple, чай або кава, гамбургер або сирбургер. Тепер, ймовірно, кожен буде переповнений не над тим, що сталося перед: курка або яйце, але сльозить їх волосся, доводячи який колір цієї сукні.

Це жарт, але це ще не смішний. У зв'язку з цим аргументом, зв'язки зламаються, друзі перестануть спілкуватися один з одним, одружені пари файлів для розлучення. Не один очікуваний, щоб бути настільки великим! Ця історія про те, що відбулося в декількох годин на планеті через одну фото в Інтернеті.

1,1 км Батьки більше не спілкуються з дітьми.
Як одна дівчина писав на своєму обліковому записі Твіттера, "Щось, я майже не боюю мами над цим платтям!"

2,2 км Шлюби поєднуються по всій планеті.
Один виконавець писав: "Я одяг, коли мій юрист запитує, чому мій шлюб знизився, я розповім про це плаття."

3. У Не існує часу.

4. У Люди намагаються виграти один одного
У той же час щось неправильно з людьми: вони навіть використовують профорієнтацію і всілякі образи, які намагаються довести свою точку. "Перевірити з оптимістом, це чорно-синій" - фраза, як це в інтернеті принаймні ставок.

5. Умань Шукаємо, що світ пішов з розуму.
Діалог між парою в любові:
- Білий і золото!
- Що-О-О? Я думав, що ви були на мій бік!
- Що?
до Це синя і чорна.
- Тоді який колір це?
- Синій і чорний!
- Що?
- Що?
- Як це?
- Хто ти?

6. Жнівень Ніж довіряє будь-якому іншому.
Розмова між двома кращими друзями виглядає так:
Який колір ви думаєте, що це плаття?
- Білий і золото.
Ой мій Бог, я можу бачити його синьою і чорною.
Ноп. Чи є ти мене зараз?
- Абсолютно!

7. Про нас Люди надсилають повідомлення навіть людям, які не були текстовані на сто років.
Посвідчення людей, які не бачили один одного за сто років:
- Білий і золото!
до О, мій Бог, зупинити його, синя і чорна.
до Ні, ви неправильно.
- Вимкніть! Я не буду!
- Так, приходьте!
до Походи, океї? Чому я просто пишу вам? Ви неправильно!

8. У Навіть знаменитості діляться.
Так, Джиммі Фольон, Юліне Мур, Кім Кардашян див. плаття білим і золотом, і Тейлор Swift, James Franco, Kanye West - чорний і синій.

9. Навігація Люди, здавалося, втратили голову.
до Які кольори ви бачите?
Білий, світло-коричневий, а по краях трохи темніше коричневий.
- Ви померли за мене.

10. Ті, хто жив разом, більше не сусідів.
"Я вже боруюся з моїм привітом над цим платтям і здається, що він буде мати, щоб перейти", - написав один хлопець онлайн.

11. У інтернеті є більше і більше відео, де добре видно, що люди одягаються і навіть борються над кольором цієї сукні!

12. Сім'я більше не хоче знати один одному.
до Що таке колір?
- Ваш брат тільки відправив мене.
до Це чорно-блакитний!
Мад і я кажу це біле і золото.
Ви, ймовірно, будете залишатися в коледжі в цей вік.

13.00 р. Люди думають, що це неправильно з ними або їх техніка.

14. У зв'язку з тим, що в інтернеті немає.

15.00 р. Інтернет-магазини з'явилися в джекпоті: ця модель суконь в'яжеться з нами

Відтепер існує тільки два види людей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Вважається, що різниця думки про колір цієї сукні є наслідком різних сприйняття колірної схеми різними людьми за рахунок індивідуальних особливостей зору. Якщо ви не переконуєте людей, вони побачать, що їх очі сприймають. До речі, є також «нетрадиційні» варіанти відповіді на питання, яким кольором є ця сукня: фіолетовий з гірчицем, сіро-зелений, перлина з квітковим покривом цей конфлікт, відповів: «Дуже половина повної», «Я її навіть плаття?», «Щоб я очі не сприймаю більше золота». Акуратно, наші очі грають з нами жорстокий жарт. Не варто сперечатися з близькими про це;

Поділіться цією статтю з друзями, дайте їм побачити, що сталося з однією нешкідливою фото, розміщеною в Інтернеті.

Веб-сайт: www.buzzfeed.com/michaelblackmon/18-relationships-destroyed-by-dress-that-broke-the-inter#.yj40xJPqLz