10 Загальні випадки Всі белени Ваш світ ніколи не буде таким же. . й

Є багато речей, які люди вірять безумовно. Тим не менш, багато з цих ідей в кінцевому підсумку виявляються, щоб бути брехливими або помилковими. Займає багато сил, щоб впливати на свідомість інших і вибити цю нещільність з головок людей, тому багато чого вона опинилася там. Важко зупинити бджільництва, що раніше здавалося майже аксіом. Сьогодні він намагатиметься взяти на цю непросту місію і розбити найбільш поширені міфи. Довірте мене, ви будете шоковані тим, що ви чуєте. Ви, звичайно, не чекали цього!

1,1 км Їжа з торгівлі смачна.
Напевно ви, купуючи новий продукт в магазині, тільки тому що він виглядає апетитно в рекламних оголошеннях, часто дуже розчаровує. Не сумуйте, ти просто гакнув, як мільйони інших людей. До речі, в рекламних роликах часто грають «професійні актори»: фарба, парафін, картопля пюре. Плюс, все приправлено елементами комп'ютерної графіки, щоб ніхто не помітив трюк. Не вірте, що ви бачите на телевізорі.

- відео

2,2 км Отелло не заплутав Дедемона, він захопив його зануренням.
Це можна сказати тільки тим, хто прочитав класичний переклад Пастернака. Борис Леонідович був відомий своїм баченням класичних шедеврів. По суті, Шекспір Отелло зробив заплутаний Дедемона. Це показує, що ви завжди повинні звернутися до оригінального!

3. У Не можна запекти в холоді.
Це не можна зробити чисто з етичних причин. Але для здоров'я не болить: в пару хвилин можна не замерзнути навіть пальця, щоб орган з таким потужним кровоплином і внутрішнім опаленням. Ви не можете відірвати на електричному кабелі, але це, як кажуть, це абсолютно інша історія.

4. У Солодкі води добре перемішують вашу спрагу.
Основним компонентом будь-якого вуглецевого напою є ортофонічна кислота. Роздратувавши смакові бутони мови, стимулює виробництво слини, яка стежить. Але це допомагає лише за кілька секунд: один раз слинація повертається до нормального - і я хочу знову пити. Щоб скуштувати вашу спрагу, пити неперевершений зелений чай або простою водою. Ефективний і нешкідливий.

5. Умань Є багато вітаміну С в лимоні.
Це мій, мабуть, найбільш поширений серед людей. Тим не менш, останні дослідження доводять досить різні. Насправді, є менше вітаміну С в лимоні, ніж в капусти, ківі і навіть звичайні смородини.

6. Жнівень Коктейль Молотов був придуманий Молотовим.
По суті, запальна пляшка була винайдена капітаном Куїттінена Ядро-гаррісоном навесні 1939 року. фіни назвали його «кільком для Молотова», бо вони вважали, що радянсько-фінансова війна не зловживала зло-приводом СРСР. Незабаром весь світ дізнався про це вибухонебезпечну суміш, а іноземні журналісти помилково прокинули частинку «для». У цій версії зафіксовано назву.

7. Про нас Мишей божевільний про сир.
По суті, ці гризуни божевільні про все, що є їстівним. Вершкове масло, зерно, шинка, крупи - будь-який харчовий продукт мишу пожовтить апетитом. У стародавні дні сир часто зберігався в шафах, і в ньому використовуються дрібні алгії. І так міф. До речі, якщо покласти шматок сиру і шматок жиру перед мишкою, вона буде вибрати останній.

567472

9. Навігація Остриці заглиблюють голову в піску.
Здавалося римському науковцю, і він вніс цей помилковий факт в енциклопедію. Ви зможете дізнатися, що остріх просто покладає шию на землі, коли мова йде про відпочинок. Крім того, таким чином він слухає тих, хто йде, коли він відчуває небезпеку.

10. У шведських сім'ях багато дружин і чоловік.
Не знаю, куди прийшла ця міф. У Європі, 60 років тому був вираз «Сведський шлюб», який означав нерегулярне захоплення (щодо звичайного «спокійного шлюбу». Але як ця концепція стала синонімом з груповим сексом і нетрадиційною родиною, етимологи не мають чіткості. Сведи себе, люди, які тихі і лояльні, потроїться почути це.

Ваше волосся повинно стояв з того, що ви читаєте. Дуже важко переконувати себе і почати дивитися на здавалося б нездатні факти, які я чув про з дитинства. Але все це було придумано людьми, і вони, як ви знаєте, як правило, невірно. Завжди бути критичною для всієї інформації, яку ви сприймаєте. Як кажуть, довіра, але перевірити! Ви маєте власну голову на плечі. . й

Не знаю правду!

за допомогою igenno ru