20 торкнувшись фотографії, які підкорять навіть найзручніших людей. замість тисяч слів. й

Не дивно люди кажуть, що талановитий фотограф, який знає, як захопити правильний момент і захопити його, варто його вага в золоті. Але це не тільки в професіоналізмі майстра і відмінній техніці. Щоб отримати дійсно гарну картину, яка не залишить байдужих, емоцій і почуттів дуже важливо. Іноді буває, що фотографія, знята на самому дотик і важливі моменти життя набагато цінніше, ніж зняті з ретельно підготовленої фотографії в студії.

Я хочу поділитися з вами вибором дивовижних фотографій, які дивляться на ядро. Вони показують нам життя в різних частинах нашої планети. Вони відображають дуже різні люди і емоції, але одне, що об'єднує їх, це душа. Здається, що це випадок, коли одна картина замість тисяч слів. Шукайте і відчуйте. Я впевнений, що ви не будете байдужими.

1,1 км Коли ворог раптово набуває спасителя. . й

64954

2,2 км Ця дитина важить тільки 500 грам. І сьогодні він завоював смерть.

3. У Грандпа не згорнеться!

4. У Найкрасивіші принцеси світу. Принци вже борються за руку і серце. .

5. Умань Коли погляд говорить сама за себе. й

6. Жнівень сліпий чоловік обіймає свого провідника собаки, його найбільш вірний друг.

7. Про нас Кожен необхідний догляд і турбота!

р.

8. У Дівчинка отримує диплом на приліжкові дні її стиглої матері. Наречена на випускника!

9. Навігація Ірландський іргбі-плеєр Brian O'Driscoll ділиться своїм виграшем з найбільш лояльним вентилятором. щастя.

10. До цього мокрого носа ви весь світ.

11. Ця американська сім'я має три дітей, народжені 08.08.08, 09.09.09 і 10.10.10. Це називається виграш лотерею.

12. Ця собака була взята з укриття. Картина показує різницю одного дня. Що ще потрібно додати?

р.

13.00 р. Хлопець, який зумів боротися з раком.

14. Геніус: Один хлопець поставив обмеження швидкості, фото своєї дочки.

15.00 р. О, дочка матері. .

16.00 р. Мама отримала її в животі. Різниця між фотографіями вісім місяців.

17.00 р. Світ не позбавлений людей.

18 років Хто пережили. Ця дівчина була втрачена і витрачала більше тижня в Сибірській тазі.

19.00 р. У хворості і в здоров'я, доки не загибла частина!

20. Розуміння без слів.

Як потужні фотографії! Шукаєте їх, ви розумієте, що це життя. З повним спектром почуттів, емоцій і досвіду. Вони кажуть, що життя не ті дні, які пройшли, але тих, хто запам'ятовується. Доброго дня! Ці постріли довели, що життя дуже флотує і сповнена сюрпризів, приємно і не дуже. Нехай всі дні будуть нумеровані, але пам'ять вічно. Скажіть момент!

Поділіться цими фотографіями з друзями - вони будуть переглядати їх більше, ніж один раз, обов'язково!

за допомогою igenno ru