397
Він помітив павук на стіні ... Але коли ви будете виглядати ближче, ви будете кисті.
Що ви хочете? Що відбулося? Ви бачите на стіні нешкідливий павук? Не хвилюйтеся! Павуки є відмінними помічниками в будинку. Ці маленькі гонни позбавляють вашого будинку комарів. Крім того, вбивство павуків, як ви знаєте, є поганим оменем. Подумайте, що це був павук. Що, якщо один день ви бачите картинку, яка не приємна: ви включите світильники і всю стіну в вашому будинку вішайте з десятками павуків, які повісити на ній як гірлянда. Чи не це? Якщо ви можете знайти достатню міцність самі, дивитесь на це відео. Я попередив вас, люди з арахнофобією не повинні дивитися! Збережіть себе!
Реальний павутинний вторгнення! Не було поранено павуків під час зйомок. Я сподіваюся, що оператор є безпечним і звуком. Покажіть ці постріли не для розфарбовування серця друзям.
www.youtube.com/watch? v=ZcLs5VC9giQ
Реальний павутинний вторгнення! Не було поранено павуків під час зйомок. Я сподіваюся, що оператор є безпечним і звуком. Покажіть ці постріли не для розфарбовування серця друзям.
www.youtube.com/watch? v=ZcLs5VC9giQ
Цей милий і пухнастий мумія зробить вас посміхатися до тих пір, поки ви втратите пульс. Я просто хочу вичавити його!
10 Неймовірні археологічні відкриття Ви не знали про школу