10 містерій, які зроблять ваш мозок Це не два, це чотири!

Хто серед нас, як дитина не схожа на вирішення головоломок, свічок, харадів, сидять на години над головоломками кросвордів, беруть участь у всіх видах непроваджених вікторин для перевірки інтелекту? Хоча чому я говорю про це в минулому десятці: багато хто з нас ще подобається зібрати з друзями і витрачати час на користь.

Якщо ви не можете дізнатися, як ще весело провести в великій компанії, ці найцікавіші головоломки з хитрістю - це просто те, що лікар призначив. І це не просто знайомий «шайний груш – не можна їсти» або «зимовий і літній той же колір». Навіть розумні люди повинні працювати важко, щоб дати відповідь на ці головоломки. Не так просто, як два і чотири. Я не можу чекати, щоб побачити, що ці шаради, які ви розбили голову. Ну, перемістіть свої забрудненості і вгадайте. Згадайте, що ви повинні знати, перш ніж ви повинні дати відповідь! Зробіть почуття. .

1,1 км Людина пішов на море і потрапила в бурю. Він був прийнятий до острова, де не було чоловіків, тільки дівчата. Вранці людина кинувся в якомусь обряді, всі прив'язали мотузками, і дізналися, що вони бажали вбити його. Він запитав бідного чоловіка, щоб дати йому останнє слово. Після того, як чоловік сказав, що він зробив його човном, дав йому харчування і відправив його додому. Що він сказав?

2,2 км Перший студент вирішує цю головоломку за 5 хвилин, учень старшої школи справляється 15 хвилин, учня - за годину, професор ніколи не вирішує його. І ось ціла головоломка: децифер ODTPSVDD.

3. У Один поїзд їде з Москви в Санкт-Петербург 10 хвилин пізно і другий в зворотному напрямку 20 хвилин пізно. Які з цих поїздів будуть ближче до Москви, коли вони зустрічаються?

4. У Відомий, що серед дев'яти монет є одна підробка, яка важить менше, ніж решта. Як використовувати стаканну вагу лише на два зважування для визначення підробки?

5. Умань Настінний бетонний 3 метрів високо, довжиною 20 метрів і вагою 3 тонн. Як позбутися від неї без інструментів або інструментів?

6. Жнівень Кіт 3, кінь 5, rooster 8, donkey 2, cuckoo 4, жаба 3, собака?

7. Про нас Двох чоловіків підходять річці. Є катер на узбережжі, який може тільки тримати один. І чоловіки перехрестилися на протилежний берег. Як?

8. У Де стрибає на коні?

9. Навігація Шерлок Холмс ходив по вулиці. І раптом побачила мертву жінку на землі. Відкривши свій мішок і вивели свій телефон. Я знайшов свій номер чоловіка в телефонній книзі і називається. Шерлок сказав: "Ком тут відразу." Ваша дружина мертва. Після того, як чоловік приходить, дивиться на дружину і каже: «Мій дорогий, що сталося з вами?» Прибув поліція. Шерлок вказав пальцем у чоловіка жінки і сказав: «Захист цього чоловіка, загинув дружину». Питання: Чому подумав Шерлок?

10. А батько і два сини пішли на поході. На їх шляху була річка біля берега якого була рафта. Він може стояти на воді або батька або два сини. Як ви отримуєте всіх на іншу сторону?

Ну, ви коли-небудь сидите на ці головоломки за 5 хвилин? Тепер перевірте відповіді на правильні. Як це відбувається?

1,1 км Давайте потворити мене.

2. 1, 2, 3, 4...

3. У Під час зустрічі вони будуть на одній відстані від Москви.

4. У Перша вага: на кожній чаші ваг 3 монети. Підробка знаходиться в палі, яка зважує менше. Якщо дорівнює рівні, то в третій партії підробку монети. Друге зважування: з трьох з найнижчою вагою візьміть дві монети і зважте. Яка чаша нижче, є підробкою. Якщо шкали рівні, то підробка залишається монетою з цієї партії.

5. Умань Товщина такої стіни становитиме не більше двох сантиметрів, що дозволяє відштовхувати її рукою.

6. Жнівень Кіт говорить луг (3 листи), кінь - y-go-go (5 літер), роустер - k-ka-re-ku (8) ... Собака – кішка, тому відповідь 3.

7. Про нас Вони просто на різних берегах.

8. У Шахи.

9. Навігація Холмс не сказав, куди піти.

10. І сини перевозяться спочатку. Повернутися до батька. Батько переїжджає до протилежного берега сина і залишається на березі, а другий син перевозиться на оригінальний берег для брата, після чого вони переносяться до свого батька.

Так, у вас є всі відповіді? Не хвилюйтеся, якщо ви не скажете щось неправильне, це просто причина, щоб думати і поліпшити ваш інтелект. У більшості випадків діти знаходять відповідь набагато швидше, ніж дорослі. До цього експерименту в домашніх умовах - Я задаю, що ви і ваші діти будуть впоратися з поставленим завданням. Ну, якщо ви дійсно любите ці свічки, не забудьте поділитися ними з кожним ви знаєте. Давайте опинитися.

за допомогою igenno ru