Які ці жінки роблять на танцювальному підлозі, зроблять вас дикими! Не тільки це. . й

Багато людей дивляться щось соромно в сексуальності. Худенька блузка, коротка спідниця, високі підбори, помада для шкарпеток - просто публічні марки і стереотипи. Що робить нас сексуальними є те, що йде в межах. Всі ці жінки вдалося розкрити свою сексуальність через півзахист, пілоновий танець.

Якщо ви подумали, що танці на пілоні були вірними, довіряю мене, після перегляду цього відео ви зміните ваш розум на 180 градусів. Я запевняю вас, це більше, ніж просто танець! Ці жінки бачили для себе. й

16 різних життів, 16 різних професій і вірувань, 16 різних причин, чому вони зайняли танці, але всі вони мають щось спільного. Це історія про те, як половина успіху допомогли їм подолати себе, любити їх тіло і відчувати їх сексуальність.

//player.vimeo.com/відео/119494981?titleDigital=1eabd8Вчитель, письменник, психолог, молодша сестра, дочка, друг, громадський діяч... Що з'явився пектр? Мій друг, я буду відповісти на ваше питання... Ми пишаємося тим, щоб допомогти жінкам. Половина допомогло їм побороти страх, пройти через катароз, зацікавити і виявити, що вони були безперечно поломки і сором'язливі протягом багатьох років: їх сексуальність. Чи не дивно? Ви все ще думаєте, що пілон танці майже стриптиз? Якщо ви, теж, прийміть правду про те, що природне — це не потворно — і витримайте здорову сексуальність — диви це неймовірно переконливе відео з друзями.

vimeo.com/1194981