1198
Щітка замість лопатки: 30 перетворень після макіяжу, які навіть пластичні хірурги заздрять . .
Сьогодні це гріх скаржаться на ваш зовнішній вигляд і небезпечний Бог, адже сучасна краса промисловість забезпечує широкий спектр засобів, щоб виглядати неспроможним, навіть якщо природа не дав вам ідеального обличчя або фігури. Кілька рухів щітки і олівця, пара ударів тонального крему - і звичайний простийтон перетворюється в реальні принцеси. З минулих недоліків, якби не залишилося слідів! Але іноді вони занадто зайняті з ним ... І такий жіночий привіл, як правильний макіяж перетворюється в бойову розмальовку!
Відомий художник макіяжу Самір Хузамі знає, як використовувати косметику для створення дива. Він, як пластичний хірург з щіткою замість лушпиння, виконує неймовірні трансформації. Шукаю роботу -- Я даю вам до і після макіяжу - і ви знаєте, що я маю на увазі. Не впізнайте їх! Чи дійсно вона така ж дівчина? Я не можу вірити очі. . й
359292, 359292, 359292, 359292
до 1 2 3 4 5+
р.
р.
р.
р.
3610Р. 4200Р.
З таким макіяжом ви не будете виходити вдень у людей, але це ідеально підходить для грандіозної вечірки або соціальної вечірки. Шановні дівчата, не намагайтеся відтворити себе поза визнанням, тоді ви не боїтеся піти з хлопцем на першій дати в басейн. Пам'ятайте: Косметика є просто інструментом, який допомагає вжити деякі видимі недоліки, а не маска, яка приховує ваше життя. Покажіть ці неймовірні трансформації ваших друзів.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Відомий художник макіяжу Самір Хузамі знає, як використовувати косметику для створення дива. Він, як пластичний хірург з щіткою замість лушпиння, виконує неймовірні трансформації. Шукаю роботу -- Я даю вам до і після макіяжу - і ви знаєте, що я маю на увазі. Не впізнайте їх! Чи дійсно вона така ж дівчина? Я не можу вірити очі. . й
359292, 359292, 359292, 359292
до 1 2 3 4 5+
р.
р.
р.
р.
3610Р. 4200Р.
З таким макіяжом ви не будете виходити вдень у людей, але це ідеально підходить для грандіозної вечірки або соціальної вечірки. Шановні дівчата, не намагайтеся відтворити себе поза визнанням, тоді ви не боїтеся піти з хлопцем на першій дати в басейн. Пам'ятайте: Косметика є просто інструментом, який допомагає вжити деякі видимі недоліки, а не маска, яка приховує ваше життя. Покажіть ці неймовірні трансформації ваших друзів.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
20 найкрасивіших коней в світі, з яких ви знайдете його важко подивитися.
25 Великі речі Кожен любить робити Не можна протистояти цьому!