Після перегляду цих фотографій я хочу жити! 30 яскраві фотографії з карнавалу в Ріо-де-Жанейро.

Можливо, у світі немає видовища більш барвистих, чарівних, запальних і блискучих, ніж щорічний карнавал в Ріо-де-Жанейро. Кожна лютий в цьому бразильському місті перетворюється на щось неймовірне: тисячі людей, незважаючи на те, що погода, буде брати участь або дивитися це дійсно шкідливе дію.

Команда просто не може допомогти, але поділитися з вами вибором приголомшливих фотографій з цього захоплюючого заходу. Я думаю, що я можу відчути свої ноги, що рухаються в ритмі шамба. Поміряйте себе в світі паєток, пір'я, фіерські танці, бульйони кольорів, апетитні латиноси жінки і неймовірні враження. Довгий жити екстраваганза!

Щорічно, Ріо здивує весь світ з різноманітними кольорами.

3 р.

Тисячі латинських американців беруть участь у карнавалі, а також всіх, хто не обернеться зарядкою з божевільною бразильською енергією.

р.

Кожного року учасники намагаються вразити судді не тільки з неперевершеними костюмами, але і з сліпою виставою.

Як правило, на двох основних днях карнавалу, неділю і понеділок, є шість танцювальних шкіл.

Кількість спікерів в кожному з них коливається від трьох до п'яти тисяч.

Підготовка до карнавалу наступного року починається відразу після параду.

Це довгий процес, що включає тисячі професіоналів.

Габаритний зображення

Приватні спонсори поділяють високу вартість створення костюмів для кожного виконавця, але останні повинні зберегти і заперечувати себе все.

Підставка Sambodrome в районі Estacio може розмістити близько 88,500 глядачів.

р.

Паради починаються на 800-метр-довгій арені в 9pm місцевий час і останні на свята 10-12 годин.

р.

Відповідно до правил безпеки, платформи, на яких учасники можуть керуватися лише вручну. Кожна група виконує приблизно 80 хвилин. Для порушень часу знімаються точки.

У перший день Лента для католицьких католиків – Аш середа – кількість точок до 40 арбітрів, які транслюються в прямому ефірі на телеканалах по всій країні.

Р

Після того, як заявлений список переможців, починається однакова цікава частина карнавалу. Святкування перемоги не гірше світового футбольного чемпіонату - з салютами, волейсом і конфетті.

988434

Звісно, дія цієї величини знизилася до монети. Наприклад, туристи часто помітили нестачу місць в готелях під час карнавалу. А місцеві жителі, які не люблять гучних заходів, змушені піти з родиною з міста ці дні.

О, так багато кольорів, паєток, пір'я, і я отримав мій голова спінінг. Це справжній вихор емоцій, який можна порівняти тільки з еупцією вулкана! Якщо ви божевільні про ці чарівні красуні, запальні ритми шамби, кількість кольорів і відтінків - поділіться цією статтю з друзями. Нехай карнавал жити!

за допомогою igenno ru