Після перегляду цих фотографій я хочу жити! 30 яскраві фотографії з карнавалу в Ріо-де-Жанейро.

Можливо, у світі немає видовища більш барвистих, чарівних, запальних і блискучих, ніж щорічний карнавал в Ріо-де-Жанейро. Кожна лютий в цьому бразильському місті перетворюється на щось неймовірне: тисячі людей, незважаючи на те, що погода, буде брати участь або дивитися це дійсно шкідливе дію.

Команда просто не може допомогти, але поділитися з вами вибором приголомшливих фотографій з цього захоплюючого заходу. Я думаю, що я можу відчути свої ноги, що рухаються в ритмі шамба. Поміряйте себе в світі паєток, пір'я, фіерські танці, бульйони кольорів, апетитні латиноси жінки і неймовірні враження. Довгий жити екстраваганза!

Щорічно, Ріо здивує весь світ з різноманітними кольорами.

Після перегляду цих фотографій я хочу жити! 30 яскраві фотографії з карнавалу в Ріо-де-Жанейро. 3 р.

Тисячі латинських американців беруть участь у карнавалі, а також всіх, хто не обернеться зарядкою з божевільною бразильською енергією.

Після перегляду цих фотографій я хочу жити! 30 яскраві фотографії з карнавалу в Ріо-де-Жанейро. р.

Кожного року учасники намагаються вразити судді не тільки з неперевершеними костюмами, але і з сліпою виставою.

Як правило, на двох основних днях карнавалу, неділю і понеділок, є шість танцювальних шкіл.

Кількість спікерів в кожному з них коливається від трьох до п'яти тисяч.

Підготовка до карнавалу наступного року починається відразу після параду.

Це довгий процес, що включає тисячі професіоналів.

Після перегляду цих фотографій я хочу жити! 30 яскраві фотографії з карнавалу в Ріо-де-Жанейро. Габаритний зображення

Приватні спонсори поділяють високу вартість створення костюмів для кожного виконавця, але останні повинні зберегти і заперечувати себе все.

Підставка Sambodrome в районі Estacio може розмістити близько 88,500 глядачів.

Після перегляду цих фотографій я хочу жити! 30 яскраві фотографії з карнавалу в Ріо-де-Жанейро. р.

Паради починаються на 800-метр-довгій арені в 9pm місцевий час і останні на свята 10-12 годин.

Після перегляду цих фотографій я хочу жити! 30 яскраві фотографії з карнавалу в Ріо-де-Жанейро.

Відповідно до правил безпеки, платформи, на яких учасники можуть керуватися лише вручну. Кожна група виконує приблизно 80 хвилин. Для порушень часу знімаються точки.

У перший день Лента для католицьких католиків – Аш середа – кількість точок до 40 арбітрів, які транслюються в прямому ефірі на телеканалах по всій країні.

Після перегляду цих фотографій я хочу жити! 30 яскраві фотографії з карнавалу в Ріо-де-Жанейро. Р

Після того, як заявлений список переможців, починається однакова цікава частина карнавалу. Святкування перемоги не гірше світового футбольного чемпіонату - з салютами, волейсом і конфетті.

988434

Звісно, дія цієї величини знизилася до монети. Наприклад, туристи часто помітили нестачу місць в готелях під час карнавалу. А місцеві жителі, які не люблять гучних заходів, змушені піти з родиною з міста ці дні.

О, так багато кольорів, паєток, пір'я, і я отримав мій голова спінінг. Це справжній вихор емоцій, який можна порівняти тільки з еупцією вулкана! Якщо ви божевільні про ці чарівні красуні, запальні ритми шамби, кількість кольорів і відтінків - поділіться цією статтю з друзями. Нехай карнавал жити!

за допомогою igenno ru