13 рідкісних пострілів відомих особистостей, які стали невід’ємною частиною історії. Залишити коментар

Знаменитості, письменники, актори, політики та інші історичні діячі. Ці обличчя постійно знаходяться під годинниковим оком камер. Деталі свого особистого життя часто не заховані від публічного ока. Це люди, які кожен крок є чудесним чином в простому погляді. Їхня особистість не завжди неоднозначна, їх дії переоцінюються за перебігом історії, але всі вони сприяли її перебігу – чимось позитивним і значним або чимось невисоким. Це 13 рідкісних фото відомих людей, які стали частиною нашої історії життя і світу в цілому. У коментарях тут є надпотужні, тому що їх обличчя давно знайомі з вами!

Приватний Сергій Олександрович Єсенін.

Мухаммед Алі славно сказав: «Я літаю, як метелик, і як бджільництво. й

84900Р

Джонні Депп у характері, 1999

поліцейський припинив себе Юрія Нікуліна, 1960-ті роки.

творець улюбленого мультфільму «Для, очікування!» В'ячеслав Котиккін з вовною лялькою.

Актори та інші творчі команди на множині фільму «Гентльмен удачі».

Йосип Кобзон, 1958.

Чарівний стиль ікони Аудрі Хепберн, Італія, 1950-ті.

Юрій Гагарін в натовпі шанувальників, 1968.

В. І. Ленін в компанії членів Санкт-Петербурзької спілки з питань захисту прав Робочого класу, Росія, 1897 р.

(доб. 3)

Законопроект Мюррея під час зйомки Дня землі, 1992

р.

Лідія Русланова співає знамениту «Катюша» на тлі зруйнованого Рейхстагу, щоб відсвяткувати смертну годину Третього Рейча, 1945 р.

Р

Жирна фото Ардуке Франц Фердинанд. 28 червня 1914 р. в Сараєво

Я про чорно-білу фотографію. Тільки ці фотографії передають характер і емоції людини, зображені в них. Покажіть ці історичні фотографії для ваших друзів. Я запевняю вас, вони будуть дивитися їх з задоволенням!

за допомогою igenno ru