Цей хлопець був показаний себе щодня на рік. Ви будете переміщатися, щоб дізнатися, чому він зробив це. й

Кожна дівчина мріє про неймовірну пропозицію від коханця. Якщо стрибати на білому коні і звільнити леді серця від підземної сировини вже трохи невизначним, то здивуйте кохану з незвичайним підходом до такого важливого і відповідального моменту ніколи не зайвим. Що не прийшли з хлопцями, щоб вони казали «так»! Не можна сперечатися, що представники сильної статі можуть вражати своєю фантазією, якщо вони тільки хочуть.

Я вирішив поділитися з вами міркуючу пропозицію руки і серця американського хлопця, який поставив плоди своїх зусиль онлайн. У всьому світі вже йде мова про це романтика, і його відео просто гасить інтернет. Для того, щоб зробити гідну пропозицію на другу половину, молодий чоловік готовий ... на рік. Ось 365 днів прямо. Але що сталося, подивіться на себе!

Він був Січень 2015, коли Дженніфер відсвяткував свій день народження. В той час як дівчина чекала святкову вечерю, її сестра Jacqueline збивається на її двері і представила сюрприз.

На білому аркуші паперу був напис, який просить вийти на лобі.

Штунний Дженніфер зробив все відповідно до інструкцій. Брат Йойа чекав з іншої ноти. Цього разу вона попросила піти в готельний комплекс.

У цьому місці щаслива дівчина, яка не розуміла, що сталося навколо, чекала свого друга Еріка. Він запросив дівчину ходити на пляж, де всі важливі речі відбувалися.

На пляжі Джен зустрів свого батька і мачуха. Жінка подарувала їй stepdaughter телефон в руках і запропонували дивитися відео.

р.

Перше, що краса побачила на телефоні її коханця, який звернувся до неї з цим словом: «Дженефер, я люблю тебе більше, ніж в світі». Я знаю, що я хочу, щоб провести своє життя. Я хочу, щоб бути особливим. На наступний рік я покажу вам, скільки я люблю тебе, і що ви завжди в моїх думках. Я хочу...

А потім це найяскравіша частина всього відео. Щодня за рік, він зняв себе на камері. Так, не менше 365 різних пострілів!

На кожному з них коханець зауважила замітку з одним питанням: "Чи не забереш мене, Дженніфер?" - і дата, коли записано відео.

Фентезі в цьому романі працює! Хлопець зумів кіно в різних місцях: на кухні, в душовій кабіні, на машині, на роботі, на площині, в спальні, на вулиці, на пляжі. . й

Молодий чоловік зацікавився тим самим питанням, де він був і що він робив: готує обід, роблячи ремонт, прибирання квартири, чистка зубів, ходьба собаки, прогулянка на пляжі або просто лежачи в ліжку.

р.

Собака - вірний друг головного персонажа - допомогла йому створити справжній шедевр.

І ось остання замітка з пропозицією руки і серця.

Від такого дотику і приголомшливого сюрпризу сльози дівчини пливуть потоком. Вона перевернулася і була героя чекала її, який прогулявся на цей важливий день. й

Це момент правди! На фронті натовпу, який збирався подивитися на те, що сталося, хлопець стояв, як очікувалося, на одному коліні і знову запитав те ж саме питання.

2394754

Яй, вона сказала так! Ця дівчина не мала іншого вибору після такої пропозиції!

Вона завершилась як найкраща мильна опера, пучок вушок, сльози щастя, щирі посмішки і поцілунки.

Дякую за читання всієї історії з початку до кінця. Не турбуючись про те, що у вас є знамените відео, яке підняло весь Інтернет.

Не існує реальних романів на цій землі! До тих пір, як хлопці можуть зробити це для своїх близьких, світ все ще має шанс. Неважливо, як ви спинилися, але все ж є реальною любов'ю в світі, яка надихає, надихає і змушує вас робити здавалося б неможливо!

Якщо ви збудете про те, що цей хлопець прийшов, щоб отримати дівчину, щоб сказати так, обов'язково поділитися цим повідомленням з друзями. Нехай дівчата знову приготують хустки, а представники сильної статі приймуть увагу!

за допомогою igenno ru