На 2 роки ця дитина отримала звання найсмачнішої дитини у світі. Його історія шокує!

Оскар Вриглі виглядає як звичайна дитина раннього шкільного віку. Він, як і всі своїх однолітків, любить грати і грати. Але на відміну від решти дітей Оскар може спілкуватися на рівних умовах з венозними професорами та науковцями. У той факт, що коли Оскар був тільки 2 роки, він був присуджений титулу найсмачнішої дитини у світі. Віндлі просто керував всім своїм інтелектом. Ви не вірите, але ІК Оскара понад 160 років. З точки зору інтелекту хлопчик може бути у порівнянні з Ейнштейном самостійно! На такому юному віці він був прийнятий в найвідомішу організацію світу для людей з високим рівнем інтелекту – Менса Оксфорд клуб. Яка правда приховати, якщо раптом перед Оскаром є вибір: піти на прогулянку з друзями або читати ще одну книгу, він, без зцілення, буде вибрати другий.

р.

Як відзначається батьками хлопчика, майже від діаперів, лексика Оскара знайомі інші. Уже за 9 місяців, маленька дитина продигії почала випускати не тільки слова, але й короткі фрази. І вже у віці від 2 років хлопчик міг говорити практично однаково з дорослими про серйозні речі, які відбуваються в нашому світі.

Батьки захоплюють своїх дітей і навіть пишу їх словами. Одного разу, коли Оскар був молодий, він кинув фразу, що розгубив своїх батьків: «Мама, ковбаски нагадують партії в роті». І це не все. Джо Вриглі, батько молодого таланту, сказав: Оскар нещодавно спробував мати розмову з дружиною про репродуктивний цикл пінгвінів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Кожен батько хоче вірити, що дитина є особливою, але ми знаємо напевно: Оскар – це неординарна людина. Я дивлюся на день, він приходить до мене і каже, що я йдіот. Я не відчув, чесно. . ?

Діти і батьки не зупиняються там. Кожен рік хлопчик стає смартером і робить інших дивовижними. Батьки знають, що їх син досягне багато в житті і, можливо, його ім'я запам'ятається нашими нащадками. Розкажіть історію цього дивного хлопчика до ваших друзів.

www.dailymail.co.uk/news/article-1219368/The-boy-aged-Einsteins-IQ-Why-little-Oscar-Britains-youngest-boy-accepted-Mensa.html