1026
19 класних викладачів, які довели, що вчитель не є професією, але професійно!
Вони кажуть, що шкільні роки, особливо студентські роки, є кращими, насиченими подіями і досвідом у нашому житті. Я часто психічно повернутися до мого коледжу років і посміхатися на обличчі. Я пам'ятаю скільки задоволення моїх однокласників і я мав. З кожним днем ми навчимося щось нове. Дякуємо всім вчителям і вчителям, які зацікавили не тільки в своїй темі, але і в своїй видатній особистості і вписали в нас бажання вчитися. Ми ніколи не забудемо слова і дії таких яскравих людей, і всі основи науки, які вони так вміло навчать нас надовго залишатися в нашій пам'яті. Виявляється, що викладачі не тільки строгі і нудні. Це 19 найкрутіших викладачів, які доводять, що викладач є викликом. Бажаєте поспілкуватися з ними, ви зможете знову посидіти на шкільному столі. Вони блискучі!
Учитель п'є сльози студентів.
Фото: Невідомий
Викладач історії вирішив виділитися в випускному альбомі.
Хімія вчитель спалахнула!
Фото: Імгур
Учитель вирішив отримати одягнений. . й
р.
Ось як цей хлопець отримує працювати кожен раз. . й
3250Р. 3700Р.
Фото: Червоний
Учитель жартував 1 квітня.
Творчі фотографії вчителів для випускного альбому.
Учитель вирішив залишити спальний студент фото пам'ятати.
Викладач фізики підібрав неймовірно підходящу ілюстрацію, щоб пояснити студентам матеріалам про здатність рідини взяти форму посуду. З повагою! Вона говорить, "Кати рідкі."
Учитель математики святкує День Пі.
Для того, щоб мотивувати студентів, цей вчитель малює ці чудові малюнки на чорному борту кожного разу.
Напис читає: «Діти ведмедів 100% складається з сумних людей». Не дозволяйте собі бути в роті, бути щасливими!
Фото: boredpanda
Подарунок студентам з вчителя.
Хімічний експеримент для студентів Хеллоуїна.
Один день вчителя математики втомилися студентів, які не повертаються олівцем. Напис на олівці читає, «Я хочу маррі Джастін Бібер. й
до 1 2 3 4 5+
Учням історії продемонстрували студенти, які виглядають як броня лицаря.
Р
Учитель гімнастики збиває м'яч в дуже незвичайний спосіб.
Безперечно не зайнято!
Б
Для того, щоб висловити свою «фі» до керівництва, який встановлює іспит протягом 7 годин, цей вчитель вирішив приїхати до неї прямо в піжами.
р.
Ви ніколи не будете нудні з такими вчителями. Навчання з ними стає насолодою! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
за допомогою igenno ru
Учитель п'є сльози студентів.
Викладач історії вирішив виділитися в випускному альбомі.
Хімія вчитель спалахнула!
Учитель вирішив отримати одягнений. . й
р.
Ось як цей хлопець отримує працювати кожен раз. . й
3250Р. 3700Р.
Учитель жартував 1 квітня.
Творчі фотографії вчителів для випускного альбому.
Учитель вирішив залишити спальний студент фото пам'ятати.
Викладач фізики підібрав неймовірно підходящу ілюстрацію, щоб пояснити студентам матеріалам про здатність рідини взяти форму посуду. З повагою! Вона говорить, "Кати рідкі."
Учитель математики святкує День Пі.
Для того, щоб мотивувати студентів, цей вчитель малює ці чудові малюнки на чорному борту кожного разу.
Напис читає: «Діти ведмедів 100% складається з сумних людей». Не дозволяйте собі бути в роті, бути щасливими!
Фото: boredpanda
Подарунок студентам з вчителя.
Хімічний експеримент для студентів Хеллоуїна.
Один день вчителя математики втомилися студентів, які не повертаються олівцем. Напис на олівці читає, «Я хочу маррі Джастін Бібер. й
до 1 2 3 4 5+
Учням історії продемонстрували студенти, які виглядають як броня лицаря.
Р
Учитель гімнастики збиває м'яч в дуже незвичайний спосіб.
Безперечно не зайнято!
Б
Для того, щоб висловити свою «фі» до керівництва, який встановлює іспит протягом 7 годин, цей вчитель вирішив приїхати до неї прямо в піжами.
р.
Ви ніколи не будете нудні з такими вчителями. Навчання з ними стає насолодою! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
за допомогою igenno ru
Що я розумію - мода! 22 Чудові сукні Створені природою
Ця сім'я після порятунку пораненого курча. Вони не підливають воду з тих пір. . й