15 майстрів камуфляжу, які опанували мистецтво ховати і шукати на найвищому рівні!

У сучасному, швидко розвиваючи світ, важко знайти майстрів, які б оволоділи давньою японською мистецтвою ніндюцу. Але здається, що такі консервативні тварини, як кішки залишалися вірними до вікових традицій. Після того, як не секрет, що коти є дивовижними майстрами диску, які будуть складно конкурувати навіть найвибагливіших ніндзя. Ці хвостики мають дивовижну можливість приховати в самих несподіваних місцях. На жаль, немає нічого особливого про свої інструменти. Курс, як правило, cat cunning, неймовірна гнучкість, блискавко-яскравість і хутро камуфляж, але, дамн, їх майстерність дійсно шокує і чудовий. Це 15 спій, які приєдналися до рейтингу випускників Ninja School for Cats. Довірте мене, в грі ховати-і-сека, вони будуть бити всіх. Це професіоналізм!

Кіт кольорова плитка або кішка кольорова плитка?

Фото: Невідомий

Червона бастарта!

Фото: Імгур

Білий і пухнастий. .

Для камуфляжу, 5+!

Фото: Палкий анімок

Я думаю, що цей маленький франкстер зробив багато бізнесу. . й

р.

Фото: Outer Space

оптична ілюзія. Ви думали. . .

Фото: Борд-Панда

Фуршет - це новий тренд цього сезону.

«Барсік, нехай їсть Віска» Ви!

Трансформація кота.

доб. 2

Не перший раз я втрачу на мій Кузьку. . й

477043

Фото: Лембрик

Коробочка є святим до кота!

Фото: Ети

Ідилл!

Фото: Nico Conradie

Хтось знаходить кота отримує премію!

Фото: Імгур

Я єдиний, хто, здається, дивитися мене?

Кіт є рідиною. І це доведено!

Фото: Борд-Панда

Тепер я грав сутність експресії «печена вода, нижче трави». М'ясо з асфальтом або килимом? Виявляється, що для такої хитрості не проблема! Подаруйте своїм друзям хутряні поціновувачі старовинних традицій.

за допомогою igenno ru