20 текстових повідомлень від людей, які не можуть бути спіймані Це те, що це означає не плутати!

Коли дощ, як відро поза вікном, бос, що ще раз проживали, діти знову принесли погані позначки з школи, і улюблений сусід вирішив, що в шість ранку стіни для пункера набагато м'якше звичайно, здається, що цей день не збереже нічого. Тим не менш, часто буває, що раптом надійшло вам SMS, може миттєво окрасити всі неприємності і досить піднятися вгору. Це особливо смішний, коли ви навіть не знаєте, хто відправив вам повідомлення, тому що людина просто отримала неправильний номер.

Я приготував для вас вибір дуже життєздатних SMS, які я сподіваюся, зробить вас посміхатися. Це чудово, що деякі геніу придумають такі засоби зв'язку як листування з короткими повідомленнями. Шукаю цю колекцію, я можу сказати, що є люди, які знайдуть вихід з будь-якої ситуації – вони не можуть бути спіймані, тому що вони завжди знають, що відповісти. Якщо читати чужі листи є знаком поганого смаку, то сміхатися на чужому SMS-відповіді не гріх. Про нас

Р

5271.88

8113989

Р

р.

Перевірити, якщо ви отримали смішний текст на телефоні, коли ви були читати цю посаду. І, будь ласка, не забудьте поділитися вибором з друзями - вони будуть щасливі взяти трохи відволікання від метушні і клопотання днів і сміятися.

за допомогою igenno ru