Коли дощ, як відро поза вікном, бос, що ще раз проживали, діти знову принесли погані позначки з школи, і улюблений сусід вирішив, що в шість ранку стіни для пункера набагато м'якше звичайно, здається, що цей день не збереже нічого. Тим не менш, часто буває, що раптом надійшло вам SMS, може миттєво окрасити всі неприємності і досить піднятися вгору. Це особливо смішний, коли ви навіть не знаєте, хто відправив вам повідомлення, тому що людина просто отримала неправильний номер.
Я приготував для вас вибір дуже життєздатних SMS, які я сподіваюся, зробить вас посміхатися. Це чудово, що деякі геніу придумають такі засоби зв'язку як листування з короткими повідомленнями. Шукаю цю колекцію, я можу сказати, що є люди, які знайдуть вихід з будь-якої ситуації – вони не можуть бути спіймані, тому що вони завжди знають, що відповісти. Якщо читати чужі листи є знаком поганого смаку, то сміхатися на чужому SMS-відповіді не гріх. Про нас

Р
5271.88
8113989

Р

р.
Перевірити, якщо ви отримали смішний текст на телефоні, коли ви були читати цю посаду. І, будь ласка, не забудьте поділитися вибором з друзями - вони будуть щасливі взяти трохи відволікання від метушні і клопотання днів і сміятися.
за допомогою igenno ru