551
Цей сліпий чоловік і його безстрашний друг висаджував більше 10000 дерев в 10 років. Результат вражає!
«Коли сліпа людина веде глуху людину, немає використання». Але ці два сміливі чоловіки доводять інакше. сліпий чоловік Яя Гайксія і його безкінечний друг Яя Венкі присвятив більш ніж 10 років свого життя висаджувати дерева. Чоловіки мали дійсно гарну місію - відроджувати колись барренну територію поблизу села Ялі, розташованого на північному сході Китаю.
Хайкся не бачив в одному оці з народження. У 2000 році бідна людина була сліпою на очах в результаті аварії на роботі. Джя Венкі втратив обидва руки, коли він ще був молодий, у віці 3. Дружини орендували близько 3,5 га землі від влади і об'єднаних сил, висадили більшість цієї території з деревами для захисту села від затоплення.
Ви все ще маєте хороші аргументи для того, щоб виправдати вашу свічку? Шукайте ці хлопці!
Незважаючи на фізичні обмеження цих чоловіків, вони мають великий творчий тандем.
Згідно з Джією Гайксія та Джією Венкі, вони висаджували понад 10000 дерев у 10 років.
Габаритний зображення
Щоб виброво "здійснити свою службу", чоловіки прокидаються щодня в 7 ранку.
506574 Габаритний зображення
У зв'язку з відсутністю грошей, щоб купити розсаду, вони використовують знайдені молоді зростання.
Haiksya просто піднімає дерева і витягує найкращі процеси.
р.
Потім людина занурює отвори, щоб посадити молоді саджанці.
Потім Венкі поливають їх.
Здавалося б, непристойна дія економить своє село від затоплення протягом років.
Тепер весь світ знає про ці сміливі хлопці! Волонтери і просто доглядати за людьми навіть пообіцяють допомогти і надати гроші на лікування вроджених катаракти.
Після цієї події я думаю, що ви повинні бути вражені до життя. Хто має бажання завжди шукати можливості, незалежно від того, що він може бути в. Скажіть своїх друзів про Яя Гайксія та його другу Яю Венкі.
www.myмодернmet.com/profiles/blogs/jia-haixia-jia-wenqi-elderly-disabled-men-plant-trees-in-china
Хайкся не бачив в одному оці з народження. У 2000 році бідна людина була сліпою на очах в результаті аварії на роботі. Джя Венкі втратив обидва руки, коли він ще був молодий, у віці 3. Дружини орендували близько 3,5 га землі від влади і об'єднаних сил, висадили більшість цієї території з деревами для захисту села від затоплення.
Ви все ще маєте хороші аргументи для того, щоб виправдати вашу свічку? Шукайте ці хлопці!
Незважаючи на фізичні обмеження цих чоловіків, вони мають великий творчий тандем.
Згідно з Джією Гайксія та Джією Венкі, вони висаджували понад 10000 дерев у 10 років.
Габаритний зображення
Щоб виброво "здійснити свою службу", чоловіки прокидаються щодня в 7 ранку.
506574 Габаритний зображення
У зв'язку з відсутністю грошей, щоб купити розсаду, вони використовують знайдені молоді зростання.
Haiksya просто піднімає дерева і витягує найкращі процеси.
р.
Потім людина занурює отвори, щоб посадити молоді саджанці.
Потім Венкі поливають їх.
Здавалося б, непристойна дія економить своє село від затоплення протягом років.
Тепер весь світ знає про ці сміливі хлопці! Волонтери і просто доглядати за людьми навіть пообіцяють допомогти і надати гроші на лікування вроджених катаракти.
Після цієї події я думаю, що ви повинні бути вражені до життя. Хто має бажання завжди шукати можливості, незалежно від того, що він може бути в. Скажіть своїх друзів про Яя Гайксія та його другу Яю Венкі.
www.myмодернmet.com/profiles/blogs/jia-haixia-jia-wenqi-elderly-disabled-men-plant-trees-in-china
20 найкрасивіших житлових кварталів світу. Я хотів би жити там!
30 найпрестижніших модистів міста Санкт-Петербурга! І сміхає і гріх. .