754
20 найкрасивіших житлових кварталів світу. Я хотів би жити там!
Кожен має список місць, які обов'язково варто відвідати. Хто серед нас не мріяв про плавання в водах Тихого океану, заспокійливих на тайських пляжах або, на найгірших, просто п'ять коктейлів в курортах Єгипту або Туреччині? Я не здивуюсь, якщо є деякі з нас, які хотіли б не тільки відвідати раю цього світу, але і... Після всього, чому обмежити себе на тиждень або два довгоочікувані канікули, а потім повернутися до сірого повсякденного життя, якщо ви можете перетворити весь життя в реальне свято, встановивши де душа хоче.
Виготовлений для Вас чудовий вибір 20 найкрасивіших житлових кварталів з приголомшливими інтер'єрами, які розташовані в мальовничих куточках світу. Це називається ударним джекпотом, коли будинок ваших снів знаходиться в казковому місці, який мріяв з дитинства. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я заздрив білу заздрість тих щасливих людей, які мріяли кожен ранок, щоб прокидати в цих квартирах і дивитися такий вид з вікна. Я збуджусь!
1,1 км Захоплений кут в кінці світу. Ladera Resort, Сент-Люсія
р.
2,2 км У підводному царстві Посидона. Спальня в готелі Maldives
3. У Місце, де час зупинки... Курортний комплекс в Бразилії
96
4. У І нехай весь світ чекає... Кабіна в Австралії
5. Умань Королівська розкіш в босоні природи. Готель на острові Сент-Люсія
6. Жнівень Ви забудете про простір і час. Готельний зал, Австрія
7. Про нас Будинок в лісах: коли ви самостійні з природою Каліфорнія, США
8. У Почуття, як цар світу! Квартири на круїзному кораблі Oaza Mărilor
9. Навігація Тільки гори краще, ніж гори! Zermatt, Швейцарія
10. Однокімнатний Wigwam в сервісі. Флорида, США
р.
11. Райський пентхаус з великим видом. Zermatt, Швейцарія
12. Хороша квартира в годинниковій вежі. Бруклін, Нью-Йорк
13.00 р. Для тих, хто любить чарівність минулого. Клуб жовтого каменю в Монтані
14. Це затишний будинок, який я не хочу залишити. Zermatt, Швейцарія
1 999 р.
15.00 р. Зайдіть на пригоди: джунглі називається! Готель на острові Сент-Люсія
16.00 р. Будинок, де мрії приходять вірно. Альпи, Швейцарія
17.00 р. Коли собор виходить, перетворюється, перетворюється... в розкішну квартиру!
18 років Це має бути мій рай! Готель на Бора-Бора
19.00 р. Це де можна підрахувати зірки і дивитися північні вогні під час лежачи в ліжку. Aslauttanen, Фінляндія
6418969
20. Коли дикого дитинства фантазії приходять до життя. Treehouse, Коста-Рика
Я не можу вірити очі, що ці будинки, квартири та курорти насправді існують. Я хотів би бути в одному з них! Я шукаю тих дизайнерів, які розробили ці чудеса – житлові приміщення неймовірно гармонійно поєднуються в навколишнє середовище. Покажіть другу цю вершину 20 кращих інтер'єрів у світі - він буде перебувати!
www.anzaq.com/2013/07/top-20-worlds-most-beautiful-living.html
Виготовлений для Вас чудовий вибір 20 найкрасивіших житлових кварталів з приголомшливими інтер'єрами, які розташовані в мальовничих куточках світу. Це називається ударним джекпотом, коли будинок ваших снів знаходиться в казковому місці, який мріяв з дитинства. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я заздрив білу заздрість тих щасливих людей, які мріяли кожен ранок, щоб прокидати в цих квартирах і дивитися такий вид з вікна. Я збуджусь!
1,1 км Захоплений кут в кінці світу. Ladera Resort, Сент-Люсія
р.
2,2 км У підводному царстві Посидона. Спальня в готелі Maldives
3. У Місце, де час зупинки... Курортний комплекс в Бразилії
96
4. У І нехай весь світ чекає... Кабіна в Австралії
5. Умань Королівська розкіш в босоні природи. Готель на острові Сент-Люсія
6. Жнівень Ви забудете про простір і час. Готельний зал, Австрія
7. Про нас Будинок в лісах: коли ви самостійні з природою Каліфорнія, США
8. У Почуття, як цар світу! Квартири на круїзному кораблі Oaza Mărilor
9. Навігація Тільки гори краще, ніж гори! Zermatt, Швейцарія
10. Однокімнатний Wigwam в сервісі. Флорида, США
р.
11. Райський пентхаус з великим видом. Zermatt, Швейцарія
12. Хороша квартира в годинниковій вежі. Бруклін, Нью-Йорк
13.00 р. Для тих, хто любить чарівність минулого. Клуб жовтого каменю в Монтані
14. Це затишний будинок, який я не хочу залишити. Zermatt, Швейцарія
1 999 р.
15.00 р. Зайдіть на пригоди: джунглі називається! Готель на острові Сент-Люсія
16.00 р. Будинок, де мрії приходять вірно. Альпи, Швейцарія
17.00 р. Коли собор виходить, перетворюється, перетворюється... в розкішну квартиру!
18 років Це має бути мій рай! Готель на Бора-Бора
19.00 р. Це де можна підрахувати зірки і дивитися північні вогні під час лежачи в ліжку. Aslauttanen, Фінляндія
6418969
20. Коли дикого дитинства фантазії приходять до життя. Treehouse, Коста-Рика
Я не можу вірити очі, що ці будинки, квартири та курорти насправді існують. Я хотів би бути в одному з них! Я шукаю тих дизайнерів, які розробили ці чудеса – житлові приміщення неймовірно гармонійно поєднуються в навколишнє середовище. Покажіть другу цю вершину 20 кращих інтер'єрів у світі - він буде перебувати!
www.anzaq.com/2013/07/top-20-worlds-most-beautiful-living.html
Він жив на вулиці 3 роки, заробіток мільйонів. І у вихідні, тисячі жилетів для нього.
Цей сліпий чоловік і його безстрашний друг висаджував більше 10000 дерев в 10 років. Результат вражає!