Цей хлопець зумів втратити вагу на 122 кілограми Тепер подивіться, що це призвело до!

Багато хто з нас вважає, що, як тільки наше найвибагливе бажання приходить вірно, всі наші проблеми негайно зникнуть. Але часто буває, що з новими можливостями є нові труднощі. 22-річний Метт Діаз завжди мріяв стати нормальною дитиною як своїх однолітків. На 16, Метт зважився не менше 224 кілограмів. Немислимий, але за допомогою хірургічного втручання, виснаження дієт і вправ, хлопець все одно вдалося досягти бажаного. Ви не вірите, але всього за 6 років він втратив вагу стільки, скільки 122 кілограмів! Здавалося б, Мат - це відмінна модель ролі. Але проблеми діазу, алас, що не закінчили. Останнім часом молодий чоловік опублікував дотик відео в Інтернеті, де він продемонстрував, що його тіло виглядає як зараз. Що призвело до швидкої втрати ваги тероризм! У цьому відео Матт сам сльозить на очах.

Matt Diaz перед і після втрати ваги.

У 2009 році через шлунковий зв’язок пройшов 224-пунд - хірургічне лікування для ожиріння.

р.

Чи не він мастурбує? Що приховано під його одягом шокує. . й

У своєму відео на відомому мікроблоговому сервісі Tumblr Matt показав, що сталося з тілом після схуднення. Я не маю слів! "Я хочу бути чесною з вами і, нарешті, показати вам, що я дійсно, і що мій тіло виглядає так. й

Я намагаюся любити своє тіло, але бути чесною, це коштує мені величезна кількість зусиль. Я не можу побороти приймати своє тіло без показу... Так, я боїться, що після того, що люди не розглянуть мене досить і не поспілкуватися з мною на всіх. й

Знаходилося, що це важко містити свої емоції, хоча він борвся. . й

, Україна

Я хочу бути гордим, хто я. Я дуже хочу, щоб кожен з вас був гордим, він сказав.

Незважаючи на все, Матт все ще керується гордістю себе. Але він сказав, що він буде навіть щасливим, якщо йому вдалося позбутися від зайвої шкіри, висить від свого молодого тіла. На благодійному сайті GoFundMe можна підняти гроші на власну операцію. Мета Diaz була $20,000. Але сьогодні кількість перевищила всі його очікування.

, 433440

Як ви можете бачити, втрати ваги і втрати ваги не означає, що всі проблеми приходять до кінця. Що це хлопець зробив для того, щоб показати світ, що тіло може насправді виглядати, як після втрати ваги, гідне поваги. Не всі вирішили зробити це... Поділіться цими статтями з друзями і покажуть їх, що ідеальні постріли щасливих, що посміхаються у всіх 32 зубах не завжди відображають реальність. . й

www.gofundme.com/MattSurgery