"Мій лежачи". Історія, яка змусить вас ставити з життю. . й

Як тільки люди мають дитину в житті, мабуть, найцінніше, що вони мають. Батьки відчувають, що щастя і благополуччя своєї дитини, можливо, найголовніше. Дуже часто мати і батьки повинні жертвувати свої інтереси за користь дитини. Дуже часто діти, тільки дорослі, розуміють, що їхні батьки повинні піти на них. Дівчина в цій соціальній реклами, ймовірно, розуміє трохи більше, ніж її однолітків. Вона вважає, що батько батько є кращим у світі, але в той же час вона знає, що батько його постійно лежить до неї. Попередження: перед переглядом цього відео обов'язково зніміть ручку.

«Дата – найкращий батько у світі. Дад - це найкрасивіший, розумний, винахідливий, вид. Він мій суперман. Дад хоче мені зробити добре в школі. Дад холодний, але -- він лежачи. Він полягає в тому, що він має роботу. Він лежить, що він має гроші. Він говорить, що він не втомився. Він лежить, коли він каже, що він не голодний. У нас є все. Тексти пісень, а це означає: Він той, що він щасливий. Тексти пісень, а це означає: Він лежить через мене. . . ?

Мета цього відео полягає в тому, щоб показати батьків, які вони повинні зробити все для своїх дітей, тому що вони наше майбутнє. Поділіться цим неймовірно сенсорним відео з друзями!

www.youtube.com/watch? v=3bdm4NBYxII