Коли макіяж не є професією, але викликом. Погляньте на ці 20 зображень - актори просто не знають!

Будь-який, хто вважає, що вітчизняні та іноземні актори фільмів оплачуються неабияким способом. Це, мабуть, найбільш специфічна професія в світі, тому що вам потрібно майстерно вміти реінкарнати в будь-якому персонажі. Однак не поспішайте думати, що приголомшливі образи кіноіндустрії є подразненням самих акторів. По суті, створення наступного кіно шедевра не полягає в тому, що команда, але ціла армія майстрів, які залишаються за сценаріями. І тут варто платити припуски до професійних візажистів, макіяжу артистів і дизайнерів костюмів - тим, хто може змінитися поза визнанням свого улюбленого актора. Не дивлячись на те, що плоди своєї роботи настільки дивовижні, що немає комп'ютерної графіки навіть поблизу.

Сьогодні покаже вам, як професійний макіяж дозволив акторам звикнути до образу і змінити за винятком визнання. Це божевільний, це перетворення! Я запрошував тих художників-прискорювачів, які мали руку в цьому – їх твори просто фантастичні! Ви визнаєте ваші улюблені актори в цих образах?

Незрівнянний Мерил Стереп виглядає чарівно навіть як відьма в казці Далі в лісі.

Maivenn Le Besco - найвідоміший оперний діва Плавалагуна в п'ятому елементі.

872497

Handsome Gary Oldman є vampire кількість в Dracula.

Роберт Englund, aka the maniac Freddy Krueger, rose from deadself in the film Nightmare on Elm Street.

3250Р. 3700Р.

Ви усвідомили, що мільярдер-продюсер Les Grossman in Soldiers of Failure не був іншим, ніж Tom Cruise?

Я думав, що очі лежали: Роберт Downey Jr. - актор Кірк Лазерус в солдатах Failure.

Темний майстер Вольдеморт в "Гаррі Поттер" в житті чарівних вболівальників ріфе.

р.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Неймовірні метаморфози морського сережки Macho Brad Pitt в пам'ятній історії кнопки Benjamin.

Ви будете шоковані, але безголовний вершник в Sleepy Hollow - улюблений Крістофер Прогулянка.

Створення божевільного лікаря в знаменитому «Франкенштейні» - Роберт Де Ніро сам!

р.

Злий граф Olaf в Lemony Snicket: 33 Нещастя!

Гарненька Xan Angelovich зомбі в the Walking Dead.

Хто б ви думаєте, що грали віллу Penguin в Бетмені повертається? Це Denny DeVito самому!

А фаун Тумнус в літописах Нарни не є іншим, ніж James McAvoy.

р.

Я був шокований вчитися: Tilda Swinton - це комфортабельний готель Мадама Д.

Майстер реінкарнацій Jared Leto - це трансвестит Рейон від Dallas Buyers Club. Геніус, що можна сказати?

Солодкий Davey Chase є знаменитою мертвою дівчиною Самара з колодязя в кіно The Call.

Неімітатний Джон Трапелла відмінно відігравала мами Edna Turnblad в «Гірспрей».

Чи знаєте ви, що божевільний мільйонер Джон ДуПонт у "Fox Hunter" грали геній Стів Каррелл?

Р

Я не можу вірити, що професійний макіяж робить людей. Тут не можна сказати, що руки майстрів макіяжу ростуть з виворітного місця - це можливо тільки для майстрів найвищого рівня. Шукаємо ці шедеври, не гріх перейменувати слова великого письменника Некрасова: «Мейк-ап, перед Вашим ім'ям, нехай мені згубно коліно!» Що таке метаморфоз!

Ваші друзі також порадують такими реінкарнаціями акторів з макіяжом. Не забудьте поділитися своїм вибором!

за допомогою igenno ru