18 фантастично красивих місць на Землі, де ви відразу хочете піти. Небо існує!

Якщо ви хочете залишити все і піти далеко, до тих пір, де немає інтернету і немає мобільного оператора ловить, і час, здається, припинився назавжди. Після того, як все, є так красиві і відокремлені місця на Землі, які очі не вірять, як таке диво може насправді існувати. Не рано дякую вам за гарні кути планети, більше як казка, ніж реальність, ніж ви підготували для вас ще одну віртуальну екскурсію грандіозних віддалених місць земної кулі. Вам потрібно стежити за в'язаним диханням - вони настільки пишні і красиві. І що б ви віддали перевагу: відвідати громадські курорти з натовпами туристів або побачити захоплюючі природні предмети, де тільки кілька отримайте?

1,1 км Весна в Японії

2. Тунель любові, Рівненської області, Україна

3. У Hitachi Національний парк, Японія

4. У Panjin Red Beach, Китай

5. Кришталеві печери, Мексика

6. Ліс Бамбо, Японія

7. Печери льоду Менденхолл, Аляска

8. Tianji Mountain, Китай

9. Навігація Ханг Син Донг Печера, В'єтнам

10. Takinouye Park з Shibazakura Квіти, Японія

Р

11. Antelope Canyon, США

р.

12. Лаванда поля, Великобританія та Франція

13.00 р. Чорний ліс (чорний ліс), Німеччина

14. Mount Roraima на стику Бразилії, Венесуели та Гайани

15.00 р. Еребус вулкан, Антарктика

16.00 р. Печера флейти Cane, Китай

р.

17.00 р. Шоколадні пагорби, Філіппіни

18. Долина квітів, Індія

Я не можу вірити ці фантастично красиві місця насправді існують. Шукаю такі фотографії, я знову переконаний, що наша планета є унікальним створенням Всесвіту. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Якщо ви захопите ці дивовижні місця, розкажіть про них друзів. Вони не можуть розуміти, що наша планета настільки красива.

за допомогою igenno ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное