23 дивовижні текстові повідомлення між чоловіком і дружиною Тільки ті, хто одружений буде зрозуміти!

«Дружба і дружина – один сатан», – розповідає про популярну мудрість. Наші предки дізналися щось, коли вони вийшли з цих золотистих слів. Це тільки в фільмах, які майбутній чоловік і дружина обіцяють любити один одного в захворюванні і здоров'я, зрозуміти, підтримувати, вижити один одного перед вівтаром. Але кожен, хто пощастило бути пов'язаними з сакральними зв'язками шлюбу добре знає, що все відбувається в сімейному житті.

Ви можете написати про відносини подружжя на тривалий час і нудно, тільки ми не будемо робити це. Замість інтернет-журналу видає для вас вибір 23 найсвіжіших текстових повідомлень, які могли писати один одному тільки тим, хто не сидить більше одного походу солі разом. Що не буває в шлюбі! І завдяки таким сучасним інструментам зв'язку як мобільний телефон, причини вбивання одного стала ще більше. Джокс - це жарти, але після всього, ці короткі повідомлення не вигадані, але більшість, що не є реальністю. Ось вони, реальні захоплення сімейного життя - все в долоні руки (читати: на екрані).

р.

81708818

Я можу розповісти вам, що багато людей визнають себе в цих неймовірно життєвих текстових повідомленнях між чоловіком і дружиною. Навіть якщо у вас є маленька карелька з коханою людиною, це не причина розпаду - це, так як ви можете побачити, відбувається весь час. Не дивно, що добрих борт – тільки сутність. Поділіться цим дивовижним вибором з усіма друзями, особливо тим, хто вже вчив смак сімейного життя.

за допомогою igenno ru