Вперше за 20 років науковці захопили її. Милий тварина може незабаром зникнути назавжди. . й

Приготуйте, щоб закохатися в той же час і залиште зламаним серцем на троху. І якщо все, пам'ятайте: ми попереджаємо вас! Ця мила істота, яка ви, ймовірно, ніколи не чули, є членом дуже рідкісних і небезпечних видів - Ii pika. За даними дослідників, за останні роки в рідному Китаї, їх кількість зменшилася до 1000 осіб. І вперше в останні 20 років фотографи ще встигли захопити цю дивовижну тварину.

Цей рідкісний вид був відкритий в 1983 році в Tian Shan Mountains на північному заході Китаю. З тих пір її населення занепадало на 70%. Ілі Піка, як і до ведмедя куба, або до кролика, належить до сімейства піки знепаду гайок. Вчені знають майже нічого про них.

Лі Вейдун, еколог, який відкрив вид, сказав: Я виявив вид і в той же час мав бути свідком їх поступового зникнення. До моїх очей ці дивовижні істоти вимирають, і бути чесною, я відчуваю себе навіть в певній мірі про це. Для незвичайного зовнішнього вигляду Вейдун дав дане вид неофіційне ім'я - «магічний кролик». Душа торкається тим, що через глобальне потепління ці тварини можуть зникнути з обличчя Землі назавжди. . й

Це перша Ія-піканка, яка буде фотографуватися 20 років.

Вона була навіть названа «Чарівним кроликом». й

Цей крихітний ссавці живе високо в горах Тянь Шейн і через плавлення льодовиків змушений підніматися вище і вище. Також ці істоти практично не знають, як зробити будь-які звуки, які позбавляє їх від здатності попередити своїх родичів про підхід до предатора.

Лі Вейдонг – це відкриття видів Іі Пих.

Коли я побачила цю картину, я думав, що це іграшка. Але природа настільки багата, що ви не знайдете нічого подібного. Це жито, що незабаром це мило істота може зникнути назавжди. Подбайте про це дивне істота родини піки з друзями.

English, Українська, Français...