Каннібалізм ще борошняних в цих 7 країнах. Я не вірю!

XXI століття – це час безпрецедентних стрибків у розвитку різних полів. Цей період має право називати століттям науково-технічного прогресу. Здається, що людство вже досягло вершини. Наш світ побудований на різких контрастах. У той час як планета на вершині інтенсивного розвитку, канібалізм ще борошняних. Ні, я не говорю вам про скрипт для Silence of Lambs. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Диспетчери подорожі і дізнатися про 7 країн, де канібалізм вважається нормою. Я не хочу, щоб піти далі!

Конго
Каннібалізм піднявся в Конго під час 1999-2003 рр. Конголезська громадянська війна. У 2012 році в 2012 році зафіксовано останній випадок канібалізму.
Чому вони їдять людей?
Щоб відлякати ворогів. Злагоджені люди також вірять, що людське серце є джерелом міцності і енергії.

Західна Африка
У західній Африці була навіть група канібалів, які називають Леопард. Вони отримали своє ім'я через те, що під час полювання вони одягалися самі в леопардних шкірах і озброєні себе тваринними вболівальниками. До 80-х років тут часто зустрічаються люди.
Чому вони їдять людей?
За словами леопардів, вживання людських істот робить їх міцними і дає їм енергію.

Бразилія
Бразильські племена Wari швидко засвоюються за смаками. До 1960-х років вони ратують тільки глибоко релігійні мертві. Правда, не потрібно забувати тільки на грі, і сьогодні досить часто лопається канібалізму.
Чому вони їдять людей?
Через надзвичайну бідність. Також, за словами місцевих жителів, вони іноді чують іншісвітні голоси, які розповідають їм, щоб вбити людину.

Папуа Нова Гвінея
Плем'я Kowai, що мешкає на цій території, є останнім народом в двадцятому столітті, що регулярно споживає м'ясо людини. У 1961 р. Михайло Скефеллеллер, син тоді-Нью-Йоркського губернатора Nelson Rockefeller, пішов на експедицію для вивчення племени, але дослідник не повернувся. Його тіло ніколи не знайдено.
Чому вони їдять людей?
Коли члена племени не видно причину, ковай бачить в ній чорної магії. Для того, щоб уникнути смерті, вони їсти мертвих.

Камбоджа
Під час спеціального розслідування журналіст Нейл Девіс зумів дізнатися, що канібалізм отримав спеціальні пропорції тут під час війни на Південно-Східної Азії, у 1960–1970 рр. Камбоджанський солдат мав обряд їсти печінку ворога.
Чому вони їдять людей?
Через релігійні переконання. Через штучний голод, створений Хмер Роуг.

Індія
У Агорі sect of India, людське харчування є добровільним. Члени громади їдуть волонтери, які, у разі смерті, знаходилися їх усередини до секту. З черепів і кісток Агорі роблять ювелірні вироби. У 2005 році було прийнято рішення про те, що релігійна група також була вживана декларація корпсів, знайдених у р. Ганс.
Чому вони їдять людей?
Aghori вважають, що м'ясо людини є кращим еліксиром молоді.

/ кв.м.

Фіджі острови
Ця область навіть має неофіційне ім’я – «Місцевий острів». Справа в тому, що деякі населені пункти все ще вбивають людей з ворожих племен, їсти їх м'ясо для їжі, і приймати рідкісні предмети постраждалих як трофія в їх колекції.
Чому вони їдять людей?
Він назвав помста обряду.

Якщо ви вирішили відвідати ці країни, будьте обережні і залишайтеся з вищевказаних племен. Подбайте про ці загрози для життя туристів.

за допомогою igenno ru