Мати 3 дітей з одним пострілом в бікіні зламали всі сформовані стереотипи про красу до штук. . й

Ця молода жінка тільки одна фото викликала загальний хутор в Інтернеті. Ні, вона не є найкращою моделлю або навіть регулярною моделлю. Ця дивовижна жінка називається Rachel Hollis. На 32 вона мати трьох красивих дітей. Нещодавно при відпустці з чоловіком в Канкуні вона попросила чоловіка взяти деякі фотографії її в бікіні. Незважаючи на те, що Рахель, як ви, ймовірно, помітили розтяжки на тілі, вона мала сміливість поділитися з друзями на Facebook і Instagram. Підібрати волосся з обличчя, Hollis дійсно виглядає впевнено і красиво!

Вона писав: Так, я знаю, що я розтягував позначки на моєму тілі, але я не соромлюся фотографувати в бікіні. Після народження трьох дітей мій шлунок став флаббі, але не боїться носити бікіні. У мене є собача голубка, але я все ще носити бікіні. Тексти пісень, а це означає: Я кладу на бікіні, тому що я пишаю кожну протягу на тілі. Кожна з них доведе, що у мене було велике щастя, щоб нести три діти, і флаббі шлунок тільки говорить про те, що я працював важко схуднути. Тексти пісень, а це означає: Я поставив на бікіні, тому що єдиний людина, чия думка має знати, що я пішов, щоб подивитися, як я зараз. Ця людина, дивлячись на мій тіло, говорить, що він ніколи не бачив нічого сексуального. Шановні жінки, розтяжки не страшні. Попереду, гордо відображайте своє тіло!

Цей постріл викликало величезний резонанс як з чоловічою, так і жіночою аудиторією з усього світу, набравши 10 мільйонів переглядів і 380 000 «подібних» знаків. Деякі жінки навіть опублікували власні фотографії в купальниках в твердості. "Народна реакція застрягла мене на ядру", - коментує Рахель. Вона продовжує, я знаю, що моя форма далеко від досконалості, і я ніколи не буду виглядати як модель на виставці Victoria's Secret, але бути чесним, я люблю спосіб я вигляд. Мій чоловік має однакову думку. . . ?

На відміну від дівчат, які намагаються поставити свої найкращі фотографії в соцмережах в повному параді (у красивих сукнях, з тонами макіяжу і супер волосся), ця жінка хотіла бути чесним з собою і іншими і представити абсолютно різні постріли для онлайн аудиторії. Не соромно себе! Любіть себе і ваше тіло і заохочуйте інших, щоб зробити це. Покажіть це сміливе зображення для ваших друзів.

Веб-сайт: www.facebook.com TheChicSite/photos/a.199476321258.167787.99908631258/10153081578571259/?type=1&theater