Ви не бачите, що кожен день! Фотограф захопив казку. . й

Не скоро ви прийшли до ваших почуттів після унікального пострілу турбот, що літають на дровах, ніж ми підготували щось нове для вас. Фотографія, як ви напевно знаєте, виснажливе. Головне, що кожен фотограф повинен мати гельського терпіння. Професійний фотограф Aditya Perman просто не хати душу в фотографії. Під час зйомки дикого життя він проводить години, чекаючи тварина, щоб комфортно почувати себе з людиною, що стоїть на ньому через об'єктив камери. Але всі зусилля Aditya Permana були нагороджені, і очікування, сплачені, коли фотограф зумів захопити по-справжньому унікальний пам'яток - дивний, відомий як лісовий дракон, який тримає лист, як якщо гітара.

Фотограф стверджує, що ця картина не схвалилася. Непристойна життєрадісна сама мимоволі взяла такі пози.

Пермана захопила цю зелену рок-зірку в дощу З тих пір, як це стало не тільки зіркою скеля, але і улюбленою знаменитістю інтернету.

Я дива, що пісня вона співала?

Може бути, що з репертуару Beatles? Чи можу я літати? й

Здається, що цей зелений музикант вже має багато шанувальників. Не дивно, я нічого не дивився... Природні, як завжди, зверху! Показати цю картину друзям.

www.facebook.com/adityakeisya