Смак дитинства. 17 делікатесів з минулого, які роблять пальцями близько!

У період 70-90-х рр. був досить складним і незабутнім час для багатьох країн, які були частиною СРСР. У зв’язку з нестачею їжі та недоліками ми не дуже швидко Ми часто мали бути змістом. Я не хотів би повернутися до радянських часів, але я зазвичай пам'ятаю мій дитинства, який я мав в цей турбулентний період, з посміханням. Сучасне покоління, наприклад, ніколи не розуміти, як можна весело і насолоджуватися життям, не маючи великої кількості послуг і товарів, які ми зараз. Але в простоті 70-90-х рр. був свій унікальний романтик. Насолодіться смаком минулого і подивіться 17 ласощами нашого дитинства, про які наші діти навряд чи знають. Ці смачні страви були знищені в другому. Зроби пальці гарно!

Торти нашого дитинства сендвічі, виготовлені з печива «молочних» з вершковим маслом.

Бун або лоф з вершковим маслом або малиновим варенням - добре, просто їсти! І до цього всього, чашка домашнього молока - um!

З такого, здається, простого бутерброда, дітям не вдалося перетягнути вуха! Чорний хліб, соняшникова олія, сіль - і voila ... Королівська вечеря готовий!

Якщо ви збільшилися в '70-х або '90-х, ви точно знаєте, що це те. Я ще не пам'ятаю мами смачні ковдри!

Ми використовуємо для тріщин тріщин тріщин з задоволенням. Це була здорова альтернатива струнким чіпам і чіпам з магазину.

Це, як правило, як ми розраховуємо лофа, який висушує. Цей десерт готують в двох підрахунках: шматочок лофа, збитого в яйце з цукром, а потім обсмажують в каструлі - і готовий! Я отримав ці тости на обох щоках. . й

Але з цими ласощами потрібно бути більш обережними. Ви будете мати алергію!

Нагадуємо мене про мій дідусь у с. Смачне вершкове масло і цукровий сендвіч!

Запечені горіхи з вареним конденсатом. Я гона дрола!

Ми пережили, як краще, ми... Домашнього приготування домашньої солодощів з пеклого цукру.

Як я пам'ятаю сьогодні, з яким апетитом я лоп смажену ковбасу «Доктор».

О, скільки насіння я щаслива в дитинстві! Ви не вірите, але не вирізати мій апендіцит. . й

"Шоколад" згущене молоко і какао - справжній смачний!

Моя улюблена дитяча ласощі варена згущена ... Я пам'ятаю чекаю години на неї, щоб приготувати в водяній бані.

Радянські торти з живилом для всіх випадків. Задоволення, дешево і сердитися!

Я пам'ятаю, щоб відвідати мій бабуся. Бун наповнений гарячим домашнім молоком - yum-yum!

р.

Я вже зду... Гаряча сіль посипана кукурудза з вершковим маслом - просто ваші пальці милі!

Чи не я входжу в кухню і зробити щось? Ви повинні мати апетит, занадто? Ви б'єте! Поділіться цими солодкими спогадами з колегами.

за допомогою igenno ru