Погляд з гороскопами від аматорських астрологів. Знаки зодіаку покажуть вашу справжнє обличчя!

Звичайно, ви не вірите в гороскопи, але все ще з часу таємно прочитайте зоряні прогнози від аматорських астрологів на задній сторінці місцевої газети. Ну, збийте, що неспроможність! Зодіаку з абсолютно іншого кута. На сьогоднішній день в інтернет-журналі «Інфограмент» презентує Вам гороскоп з гумором. Ми відкриємо для вас те, що приховано в тихому басейні 12 відомих знаків Зодіаку. Ви, ймовірно, не були готові до цього ... Ось 12 знаків зодіаку. Визначте базірки!

Овен 21.03 - 20.04
Нервистий і непристойний причіп. Я думаю, що це все. Відразу після того, як знесений, або попросить прощення - шумно, з посипанням золи та іншими театральними ефектами (прийняти старий ще один наступний день), або не запитайте - ви бачите, гордість не дає можливості.
Виявлення: "Соррі, я знайшов щось", "Бес плутаний."

Таурус 21.04 - 21.05
Розрахунок бастарів. Ви не повинні запитати, «Ви знаєте, що ви робите?» Довірте мене, вона розумна. Він знав, що робити заздалегідь, щоб зробити його більш болючим.
Виявлення: "Ви заслуговують себе."

р.

Близнюки 22.05 - 21.06
Ви фривону приду. Нерідко він просто не розуміє, що він заважає, як і останній бекстард (один і половина гірок, якось не доведеться аналізувати свої дії). Він забуває про погані речі після 5 хвилин.
Виявлення: «Ви відступили? Чому?

Рак 22.06 - 22.07
Все-out-of-self-unhappy bastard. Ти робиш, і він невинний жертву обрізки. І це завжди буде справа, навіть якщо його обліковий запис десять разів більше, ніж ваш. Тим не менш, він буде впевнений, що весь світ знає, як ви його лікували, погано, погано.
Виявлення: "Ви зробили мене самі!"

630962

Львів 23.07 - 23.08
Нарцистичний причіп. Він мудрий і великий, він цар, інші руббили під ногами. З цієї ситуації всі його пасовища слідують.
Виявлення: "Я дуже хотів."

Вірго 24.08 - 23.09
Витончений бастард. Хтось один раз ви перекреслила свій шлях (або просто немов говорив про неї) - отримайте те, що ви заслуговуєте! Всі ці роки вона просто чекала на можливість залити всі бруди, які накопичилися всередині неї.
Виявлення: Не в бізнесі - "Я!" Як ви думаєте? або тріумфант "Не пам'ятаєте." . . ?

Лібра 24.09 - 23.10
Боротьба з бастарсом. Лібра присуджено 1 місце в рейтингу бастарів. А значить, безсмертна істота. Тут він кричав, тут він лякався, там він зрадився - такий спосіб життя. Все через композицію.
Виявлення: Ніщо. Змащені і приховані.

Скорпіон 24.10 - 22.11
Принципи Bastard. Принципи можуть бути будь-якими, не точками. З точки зору свого суперкомплексного світогляду, ви розбили якусь заборону і повинні бути покарані. Він вважає себе інструментом правосуддя (з літерою столиці тощо).
Виявлення: Ніщо. І похилого підборіддя.

Сагіттарій 23.11 - 21.12
Скандалозний бастарт. Хам трамвай, базар жінка ... Вони люблять конфлікти, як такі.
Виявлення: безглуздий текст, рясно ароматизований матом, на підвищених тонах.

Капрікорн 22.12 - 20.01
Вузькі і вузькі підгузники. Визнання Таурусу + егоизм Лева + його особиста унікальна стипендія. Більше про те, як приправа.
Виявлення: "Це сталося."

Акваріус 21.01 - 18.02
Cynical bastard. Заслужене 2-е місце після Лібра. Тексти пісень, а це означає: Він нічого не сміється, але сміється на вашому стражданні. Він має інфаркт, і він не має серця.
Виявлення: "Ха га."

Риба 19.02 - 20.03
Індиферентний бастард. Він застібає вікно і загортає себе в ковдрі. Не чекайте його, щоб прийти до своєї лікарні, де ви живете в останні дні на ін'єкції.
Виявлення: "Все для себе, шкода."

Ви визнаєте себе або ваш сусід Vaska в цих пасовищах? Я сподіваюся, що ми не любили всіх... Поділитися з нами в коментарях. Нехай ваші друзі лікують речі, як зоряні прогнози з гумором - покажуть їх гороскоп з заварними ознаками зодіаку.

за допомогою igenno ru