426
Цей сюрфер просто зловив хвилю. Але коли він вийшов, був несподіваний друг поруч з ним. й
Уявіть собі, якщо життя раптом стала передбачуваною. З одного боку, життя буде легше. З іншого боку, ми, ймовірно, загиблий з боредом довго. Коли Каліфорнійське служіння Dan Murphy знову стояв на дошці, він не чекав того, що мимовільно будуть залучені. Ніщо не здавалося б, щоб забезпечити будь-яку загрозу. Звичайний сонячний день, проведений на гребінці хвилі... Неоцінний досвід життя... Багато почуттів і емоцій, які триватимуть для відпочинку вашого життя. Але це не було! Речі не йдуть за планом... Але я вже заздрив цей серфер з білою заздрістю!
Під час очікування хвилі Дан відчував когось за ним.
У сурфері думав, що хтось спробував атакувати його, коли він помітив маленький морський лев, який захоче просто чуг.
Якби тварина захотіла сказати: «Дан, тепер я не крок від тебе! й
Хто б подумав, але за наступну годину Мерфі покатала дошку з морським левом.
Дана спекулює, що цей малюк, який виповнить програму реабілітації тварин, як він виявився, щоб бути дивно тум.
Під час прольоту було важко тримати спини. . й
На дошці з морським левом досить багато людей. Залізо, Мерфі не єдиний. .
Ви не бачите, що кожен день... Я завжди мріяв про серфінг, тепер у мене є нова мрія - хочу їздити дошкою з морським левом! Чи не те, що дитина мила? Поділіться цими сенсорними зображеннями з друзями.
www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Під час очікування хвилі Дан відчував когось за ним.
У сурфері думав, що хтось спробував атакувати його, коли він помітив маленький морський лев, який захоче просто чуг.
Якби тварина захотіла сказати: «Дан, тепер я не крок від тебе! й
Хто б подумав, але за наступну годину Мерфі покатала дошку з морським левом.
Дана спекулює, що цей малюк, який виповнить програму реабілітації тварин, як він виявився, щоб бути дивно тум.
Під час прольоту було важко тримати спини. . й
На дошці з морським левом досить багато людей. Залізо, Мерфі не єдиний. .
Ви не бачите, що кожен день... Я завжди мріяв про серфінг, тепер у мене є нова мрія - хочу їздити дошкою з морським левом! Чи не те, що дитина мила? Поділіться цими сенсорними зображеннями з друзями.
www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Ці гігантські цегли є одним з найбільших секретів цивілізації. Це дивовижна, як вони вийшли там!
17 міркувань, що досягла всього нового рівня. Майстерня