549
20 «підйомників від Бога», які підкреслилили, що автостоянка не є свого речі. Звертайтесь!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не важливо, як дивний і парадоксичний він може звучати, але в той же час, не всі, хто володіє водійською ліцензією і будь-яким автомобілем, можуть бути допущені до приводу. Шукаємо поведінку деяких «під ключів» на дорозі, просто дивує, як ці «професійні» завершилися в сидіння водія. І як показує практика, небезпечне водіння і всілякі антени на доріжці ще квіти. Ягоди вирощують, коли кеси повинні ... парк. Тут ви не побачите на вулицях міста!
Сьогодні Я приготував для вас великий вибір дуже "сухливих" паркувальних лотів, для яких в кінці життєздатних водіїв оплачується повністю. Ці «зробили» дуже чітко і зрозуміло зрозуміли, що якщо якось чарівно ви пощастили за кермом, то, будь ласка, поважайте, що ви повинні, і не думаєте, що ви тільки тут, залишаючи машину. Паркінг – це громадське місце, і ніхто не скасував правила поведінки серед людей. Багато хто вважає, що закон не написаний їм. Що зазвичай виходить з неї – подивіться на себе!
Автомобіль знаходиться в целофані так, щоб не спинка пилу падає на цей скарб.
Принцеса парковка. І монархи, як ви знаєте, море коліно!
Покарана!
Так життя не відчувається як малина. . й
"Я особливий!" Тексти пісень, а це означає: І вірити мене, це не компліментувати людину, яка це зробила.
кв.м.
Можливо, це нарешті прийде до проходу. . й
Удачі, щоб отримати тут! Втеча Shawshank тепер по-собачому галька на газоні. . й
Р
Це дуже брудний, але надзвичайно розумний спосіб пояснити все на пальцях!
Помста як це таке.
р.
Ні, ви чули, коли-небудь не турбуєте будівельників!
Жінки та джентльмени, нагорода в категорії «Попередня парковка року» заслужено отримує. . й
На аркуші паперу він каже: "Ви відчували картоплю, як це." Якщо ви порушили свій особистий простір знову, то вони підкажуть армію, щоб допомогти собі. й
р.
Ось де всі коляски з супермаркету пішли. . й
Якщо ви не поважати інших, будьте готові до сюрпризів і гірше. . й
Як правило, працює чудеса!
Я знаю, що ваша дитина не хоче гасити, але все ще!
Я помста, і мій помста страшна!
Ваш автомобіль не є перешкодою, вірити мене!
Як непристойний! (Напис на асфальтобетон читає "Паркувальний простір для вас просто".
"Чаїн-Чаїни ковані, подрібнити нас!"
Я не стверджує, що багато з цих методів є занадто радикальними, але, очевидно, самі «паркери від Бога» попросили своїх дій. З іншого боку, необхідно якось стирання боорської поведінки в громадських місцях. На жаль, не тільки такі методи допомагають.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. І не забудьте поділитися статтю з усіма - це болісно знайомий всім, адже це відбувається весь час.
за допомогою igenno ru
Сьогодні Я приготував для вас великий вибір дуже "сухливих" паркувальних лотів, для яких в кінці життєздатних водіїв оплачується повністю. Ці «зробили» дуже чітко і зрозуміло зрозуміли, що якщо якось чарівно ви пощастили за кермом, то, будь ласка, поважайте, що ви повинні, і не думаєте, що ви тільки тут, залишаючи машину. Паркінг – це громадське місце, і ніхто не скасував правила поведінки серед людей. Багато хто вважає, що закон не написаний їм. Що зазвичай виходить з неї – подивіться на себе!
Автомобіль знаходиться в целофані так, щоб не спинка пилу падає на цей скарб.
Принцеса парковка. І монархи, як ви знаєте, море коліно!
Покарана!
Так життя не відчувається як малина. . й
"Я особливий!" Тексти пісень, а це означає: І вірити мене, це не компліментувати людину, яка це зробила.
кв.м.
Можливо, це нарешті прийде до проходу. . й
Удачі, щоб отримати тут! Втеча Shawshank тепер по-собачому галька на газоні. . й
Р
Це дуже брудний, але надзвичайно розумний спосіб пояснити все на пальцях!
Помста як це таке.
р.
Ні, ви чули, коли-небудь не турбуєте будівельників!
Жінки та джентльмени, нагорода в категорії «Попередня парковка року» заслужено отримує. . й
На аркуші паперу він каже: "Ви відчували картоплю, як це." Якщо ви порушили свій особистий простір знову, то вони підкажуть армію, щоб допомогти собі. й
р.
Ось де всі коляски з супермаркету пішли. . й
Якщо ви не поважати інших, будьте готові до сюрпризів і гірше. . й
Як правило, працює чудеса!
Я знаю, що ваша дитина не хоче гасити, але все ще!
Я помста, і мій помста страшна!
Ваш автомобіль не є перешкодою, вірити мене!
Як непристойний! (Напис на асфальтобетон читає "Паркувальний простір для вас просто".
"Чаїн-Чаїни ковані, подрібнити нас!"
Я не стверджує, що багато з цих методів є занадто радикальними, але, очевидно, самі «паркери від Бога» попросили своїх дій. З іншого боку, необхідно якось стирання боорської поведінки в громадських місцях. На жаль, не тільки такі методи допомагають.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. І не забудьте поділитися статтю з усіма - це болісно знайомий всім, адже це відбувається весь час.
за допомогою igenno ru
20 креативних ідей оформлення Великодніх яєць, які порадують вас!
Новий погляд на сережку Faina Ranevskaya ... Останній і єдиний інтерв'ю великого художника.