22 Неймовірно Wise Цитати з маленького князя Що написано з серця!

Яка була улюблена книга, коли ви були дитиною? The Little Prince by Antoine de Saint-Exupery. Я читаю її від скоринки до скоринки більше, ніж один раз, проте, потім, як дитина, я сприймав цю вічну роботу як щось з категорії фантастики. Але коли я відкрив цю книгу в молоді, я відчув її дуже по-різному. Я дізнався, що ця книга повинна зріла. І я не говорю про вік прямо зараз. З дитячої мудрої казки, вона стала для мене своєрідною філософською придатковою або ліричною філософською лікацією з варіабельними правилами життя. Важко переоцінити глибину цієї книги, але одне - це літературний шедевр, який кожен повинен прочитати.

Команда вже запам’ятовує котирування від маленького князя. І ви знаєте, що коли ви любите щось дуже багато, ви зазвичай хочете поділитися ним з усіма! У нашому серці назавжди з'явилася маленька принцеса. Це 22 правила життя для молодого, але мудрого князя. Якщо всі дорослі слідують цим правилам, світ стане кращим місцем. . й

доб.

Р

р.

р.

р.

р.

Книга для всього часу! Ви можете побачити, що написано з серця! Наскільки я відчув себе і відчув це! Це було так легко, як тільки для себе, але він виявився для всіх людства. Розкажіть про ці дорогоцінні мудрості.

за допомогою igenno ru