982
22 Неймовірно Wise Цитати з маленького князя Що написано з серця!
Яка була улюблена книга, коли ви були дитиною? The Little Prince by Antoine de Saint-Exupery. Я читаю її від скоринки до скоринки більше, ніж один раз, проте, потім, як дитина, я сприймав цю вічну роботу як щось з категорії фантастики. Але коли я відкрив цю книгу в молоді, я відчув її дуже по-різному. Я дізнався, що ця книга повинна зріла. І я не говорю про вік прямо зараз. З дитячої мудрої казки, вона стала для мене своєрідною філософською придатковою або ліричною філософською лікацією з варіабельними правилами життя. Важко переоцінити глибину цієї книги, але одне - це літературний шедевр, який кожен повинен прочитати.
Команда вже запам’ятовує котирування від маленького князя. І ви знаєте, що коли ви любите щось дуже багато, ви зазвичай хочете поділитися ним з усіма! У нашому серці назавжди з'явилася маленька принцеса. Це 22 правила життя для молодого, але мудрого князя. Якщо всі дорослі слідують цим правилам, світ стане кращим місцем. . й
доб.
Р
р.
р.
р.
р.
Книга для всього часу! Ви можете побачити, що написано з серця! Наскільки я відчув себе і відчув це! Це було так легко, як тільки для себе, але він виявився для всіх людства. Розкажіть про ці дорогоцінні мудрості.
за допомогою igenno ru
Команда вже запам’ятовує котирування від маленького князя. І ви знаєте, що коли ви любите щось дуже багато, ви зазвичай хочете поділитися ним з усіма! У нашому серці назавжди з'явилася маленька принцеса. Це 22 правила життя для молодого, але мудрого князя. Якщо всі дорослі слідують цим правилам, світ стане кращим місцем. . й
доб.
Р
р.
р.
р.
р.
Книга для всього часу! Ви можете побачити, що написано з серця! Наскільки я відчув себе і відчув це! Це було так легко, як тільки для себе, але він виявився для всіх людства. Розкажіть про ці дорогоцінні мудрості.
за допомогою igenno ru
Мати цієї дитини загинув під час пологів. Але ніхто не очікував, що сталося далі!
Ви ніколи не уявляли, що штучні острови в Дубаї створюються таким чином. Яка технологія!