487
Спочатку я не знаю, що було на малюнку. Але коли я дізнався, я був абсолютно радий!
Як ви знаєте, за допомогою магнітно-резонансної візуалізації можна фотографувати, що всередині певних тіл або об'єктів. Енді Еллісон – технолог-дослідниця МРТ в Бостонському медичному університеті. У вільний час людина дивиться на овочі і фрукти і створює приголомшливі фото, які включені в дивовижну серію MRI образів «Всередині що всередині». Творчість в назві науки стала популярною онлайн, і тепер Ellison має безліч прихильників. Результати своєї роботи справді цікаві! Звичайні рослини під променями МРТ перетворюються на щось неземно. Я не збирав очей від персиків! Дивись для себе - ці фотографії діють як гіпноз! Красивий!
Кошик
кукурудза
545522
томати
беладонна
р.
персик
2611142
Суниця
Цибуля
Р.
Гренад
кавун
ананас
Подаруй! Просто неймовірна анімація! Тепер у мене буде абсолютно різне сприйняття фруктів і овочів. Я думав, що я повинен відмовитися від вегетаріанства. Покажіть ці магічні фотографії МРТ для ваших друзів.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Кошик
кукурудза
545522
томати
беладонна
р.
персик
2611142
Суниця
Цибуля
Р.
Гренад
кавун
ананас
Подаруй! Просто неймовірна анімація! Тепер у мене буде абсолютно різне сприйняття фруктів і овочів. Я думав, що я повинен відмовитися від вегетаріанства. Покажіть ці магічні фотографії МРТ для ваших друзів.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Не всі залишаються живими. Ніж, з якого серце йде на підбори.
Ці моделі затіняють всі стереотипи. Немає очікувань такої рекламної кампанії!