20 Інгенційні застереження тільки студенти можуть заявити Тут це, життя в гуртожитку!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Особливо добре, що божевільний період запам'ятовує тих, хто на власній шкірі відчував всі захоплення життя в хостелі. У тих суворих, майже Спартанських умовах, які повинні бути винайдені для того, щоб закінчити і вижити до кінця в боротьбі за неї - вичерпний диплом вищої освіти.

Я пропоную вам трохи ностальгії для тих, хто знає молоді роки, коли вам сподобається гуртожиток. Ми не змогли уявити, що реальний дорослий життя настільки суворий. Я мав піти на великі довжини, щоб отримати довгоочікуваний хрест про закінчення! Як кажуть, що вони були пов'язані з студентами, і ми пережили, як краще ми могли.

Не можна знайти диво, як мікрохвильова піч в гуртожитку з вогнем протягом дня. Але це не причина їсти піцу холодним!

Фото: Veszbejarat

Швидких працівників їжі все ще потрібно вивчити таку винахідливість!

р.

Фото: Дампадень

Чому зайдіть на кухню, щоб прогріти улюблений суп?

Фото: Ягода

Можна тільки мріяти про такий фонтан... Недорогий і сердитися!

Фото Huffingtonpost.

Якщо ви коли-небудь думаєте про встановлення годинника тривоги. Ні п'ять хвилин, це Спарта!

Фото: Ягода

Потужність думаних творів чудес. Це гаряча труба, дитина!

Фото: Імгур

Що б не сталося з цими студентами?

82

Фото: Бліппітт

Хтось думав про охолодження пива, як це геній!

Фото: Пташиний

Немає ложок на руці, але першим подається на обід? Тільки вбрання не знайдеться!

Фото: Цитеко

Один пристрій для всіх випадків.

Фото: Фоксрадіо

Праска пантера? Ні, я не маю. Просто горщик, просто хардкор!

Фото: Ізісмайл

Я інженер мій мама. й

Фото: Джильдас

Не кинути нічого - всі речі можна давати другий життя.

Фото: Джильдас

А отвір? Це останнє століття... Я отримую!

Фото: Thechive

Чи перерву насадки душу? Підшипники зафіксують її.

Габаритний зображення

Фото: Thechive

І це пристрій може здивувати всіх гостей з наступного номера!

Фото:

Я навчався протягом п'яти років інженера.

Фото:

Чому витрачають гроші на сап?

р.

Фото: Міксстафф

Кращий стенд для ручок і маркерів всього часу.

Тримач планшета? Пф-ф-ф ... Одноразовий стакан вирішує все!

Ось, що дивляться на ці фотографії, можна сказати: мета фантастики - це хитрість! Вишуканий фантазія, oh дуже обмежений бюджет і банальна необхідність, так як ви можете бачити, сприяти створенню тих же шедеврів. Ви пам'ятаєте всі трюки, які ви повинні зробити як студент? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не забудьте показати цю колекцію всім друзям.

за допомогою igenno ru