10 способів, які використовуються непристойними людьми. Ви повинні знати, що ви маєте справу!

Не всі люди навколо нас хочуть. Але найгірше, коли ви не відразу розумієте, що на розумі людини до того моменту, поки не сталося. Ці люди кладуть палички в колесах і посипають сіллю на рани, виправивши її, захочете тільки краще для вас.

Хтось один раз сказав: «Це краще, щоб мати розумний ворог, ніж хитрий друг». Але люди люблять, що не зникнуть, бо ми хотіли. Для того, щоб дізнатися більше про те, що ви можете прийняти дії в часі. Я знаю, хто є корисним. Деякі з наступних способів впливу непристойних людей, які ви напевно вже знаєте, деякі будуть нові для вас. Після читання цієї статті ви дізнаєтеся, що справжнє обличчя таких людей, які можуть бути у вашому середовищі.

1,1 км Вони хочуть відчувати себе байдужим.
Люди люблять, щоб вижити свою впевненість. Серед способів досягнення цієї мети можуть бути будь-які: критика, криза, претензія, маніпуляція.

2,2 км Вони проведуть свої почуття на тебе.
Проекція почуттів виражається тим, що людина не любить тебе, і він звинувачує вас не лікуючи його. І сказав він про тебе. У той же час, він спробує зробити вас почуттям про нього або просто зробити вас сумніви, ваші рішення і дії.

3. У Вони можуть маніпулювати.
Якщо ви відчуваєте, що ви стаєте різко, або кинулися до когось, будьте впевнені, що ви просто будете маніпулювати правильно.

4. У Настроювання вашої думки
Такі люди можуть презентувати свої думки про вас як думка громадськості.

5. Умань Перебільшити правду
Якщо вони помітили шипку пилу на робочому столі, вони розкажуть всіх, які м'язи вашого будинку.

6. Жнівень Приниження
Коли такі люди, перш ніж повідомити щось, скажуть, що вони не хочуть розчарувати вас або розчарувати вас, то насправді це те, що вони хочуть.

7. Про нас Вони мають подвійне повідомлення.
Вони можуть запитати про те, як ви робите в такому тоні, що ви хочете їх нігти, а потім вони розповідають всім, як іржі ви.

8. У Вони не соромляться зупинити розмову.
Такі люди кладуть розмову в правильному напрямку, бо люблять слухати тільки самому. Не дивно, якщо вони закінчують розмову, яка не має ніяких переваг.

9. Навігація Любителям ультиматум
Або мені або друзі/фаворитна хобі/інтерестна активність/робота/сім'я (для підкреслення).

10. Шукаємо можливість затискати крила
Ви можете мати зовнішній вигляд хороших відносин і підтримки, але коли прийде час, вони будуть щасливі зробити речі гірше. Наприклад, вони почнуть критикувати вас, і ви не будете щасливі, що ви поділилися проблемою.

Ви дізнаєтесь про те, щоб ви зрозуміли, що ви шукаєте. Поділіться цією важливою інформацією з друзями!

за допомогою igenno ru