Найсвіжіші актори понад 40, з яких голова йде кругло. Час не працює над ними. . й

Природа так влаштовується, що в більшості випадків, коли у людини віки, атлас, стає менш привабливим і чарівним. Однак існує винятки цього правила. Є люди на землі, які тільки старі. З роками ці знамениті мачо тільки стають харизматичними, сексуальними, чарівними і більш привабливими.

Я вирішив поділитися з вами "свідомий" вибір фотографій знаменитостей, над якими час не має сили. Вони люблять гарне вино, і вони тільки краще за роки. І ви скажете, що ці поведінкові письменники далеко понад 40, і деякі більше 50 і навіть понад 60? Пошкоджено, багато хто з них виглядає в сотні разів краще, ніж коли вони були молодими! Як дорослий, я не вірю в існування сироватки молоді, але шукаю на них, я розумію, що ці знаменитості, безумовно, мають деякий секрет. Уважний, рівень сексуальності в цьому пості є просто небаритним, тому готовий: це буде oh-oh-so гаряча!

Данило Крайг (47)

Роберт Downey Jr. (50 років)

Бред Пітт (51)

р.

Володимир Машков (51)

Хаг Джекман (46 років)

Коллін Фірт (54)

, доб. 5

Жорж Халуні (загальна 53)

Ліам Neeson (62)

Стенлі Тучі (54)

Keanu Reeves (50 років)

Пірс Броснань (61)

Річард Гер (65 років)

р.

Alan Rickman (69 років)

Герард Бутлер (45)

Джонні Депп (51 років)

Джарлі Лето (43)

Метью Макконагей (45)

Вілл Сміт (46)

Він Дизель (47 років)

Matt Damon (44 років)

3610Р. 4200Р.

Це божевільний, як ви керуєте, щоб подивитися, що у вашому році? Багато скептиків, звичайно, подрібнять близько мільйонів доларів і топ-нотих стилістів, візажистів, але мені здається досить різним. Дивитися в очі кожного з цих людей: є щось справді чарівне і неземно в них. О, ці "старі чоловіки" подарують голову будь-якого молодого актора! Покажіть ці приголомшливі фотографії для ваших друзів. І жінки можуть навіть коліно від прохолоди цього посту!

за допомогою igenno ru